Alt det andet

Kender du Saxo Premium? Prøv gratis i 30 dage.

REKLAME

Der findes flere forskellige muligheder for at streame lydbøger og e-bøger. Jeg kender ikke dem alle lige godt, men Saxo Premium kender jeg. Det er ikke så tit, at jeg har brug for streaming, men jeg kan godt lide at læse e-bøger, især når jeg er på ferie/på farten. Det er virkelig skønt, at kunne have så mange bøger med, som man har lyst til, uden de fylder. Med Saxo Premium kan streame ufattelig mange både lydbøger og e-bøger, samtidig får man også fri fragt og medlemspriser på Saxo.com.

Det koster 99 kr. om måneden at være medlem af Saxo Premium og lige nu får man lov at prøve gratis i 30 dage.

Saxo Premium giver mulighed for at:

– streame tusindvis af e-bøger og lydbøger til smartphone og tablet via Saxos app
– få fri fragt ved køb i shoppen
– fysiske bøger og nogle e-bøger og lydbøger til medlemspriser

For mig er et vigtigt punkt, at jeg let kan overføre købte (ikke streamede) e-bøger til min Kindle. Men med tiden vil jeg gerne udskifte min Kindle til en Onyx, og via den vil det også være muligt med streaming. Derudover giver medlemskabet mulighed for medlemspriser og fri fragt, og med dette bliver prisen bestemt konkurrencedygtig for mig i forhold til andre streamingtjenester.

Saxos app er i øvrigt meget let at bruge – og ikke mindst finde det man ønsker.

Hvis du ikke ved, hvilken streamingstjeneste du skal vælge, så vil jeg helt sikkert anbefale dig at prøve Saxo Premium. Som skrevet, er det muligt at prøve tjeneste gratis i 30 dage.

20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *