USA/Canada 2015

Årets påskeægs overraskelse

I påsken havde vi en stor overraskelse til børnene, som nogle måske også har læst i et tidligere indlæg. De fik den i et påskeæg sammen med lidt chokoladeharer.

Påskeæg fyldt med ledetråde
Påskeæg fyldt med ledetråde

Som nogen måske kan gætte ud fra ledetrådene i ægget, så skal vi til USA. Vi har haft det planlagt i ret lang tid, men børnene har intet vidst. Men det blev sværere og sværere at holde det hemmeligt, så i påsken bestemte vi os for at overraske dem. – Og overraskede blev de!

Fordi det var en overraskelse, kunne jeg heller ikke skrive noget om planlægningen herinde. Så her kommer lige en lille smule.

Planen var, at vi ville af sted i ugen efter Daniels konfirmation, dvs. at det var i denne uge. Vi havde fundet billetter til en ok pris, men så dukkede der en invitation op til en konfirmation, som vi alle rigtig gerne vil deltage i. Så vi måtte på jagt efter nye billetter, men både fordi det bliver med senere afrejse og fordi vi var meget langsomme til at få bestilt, var billetterne steget – øv også.

Men held i uheld, så var billetterne nu billigst, hvis vi bliver væk i 3 uger i stedet for 2 uger. Faktisk så meget billigere, at forskellen kan betale for hotel de ekstra dage. Samtidig passer det også Pernille og familie meget bedre med en lidt senere ferie, de skal bo her og passe katte mv. mens vi er væk.

Vi skal flyve med Icelandair fra Billund-Boston (over Island). Vi har lejet bil gennem Avis, og så har vi bestilt hotel i Boston i 5 dage og i Montreal i 4 dage, derefter går turen til Susan og Jeff i Burlington, Vermont. Susan og Jeff var mine værtsforældre, da jeg var au pair for rigtig mange år siden. Vi besøgte dem i forbindelse med vores USA-tur i 2009 og igen i 2012, og det er helt sikkert den del af turen, vi alle glæder os mest til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *