Alt det andet

Sommerstilhed

Selvom der ikke er meget sommer over vejret endnu, så er jeg vist gået i “sommerferie-mode”, så pt. er der ret stille herinde. Jeg vil som tidligere opfordre til at følge med på Instagram og Facebook, hvor er der lidt mere liv.

Da vi jo har holdt vores sommerferie, så har vi ikke de vilde planer for resten af sommeren. Manden i huset skal arbejde, og han har travlt. Vi andre skal selvfølgelig nyde sommeren, når den kommer! Vi har bestilt en sommerplads på Blushøj Camping, hvor børnene og jeg regner med at bruge en del tid. Daniel må hjem og holde hans far ved selskab engang i mellem, da han har fået en reklamerute, som jo skal passes + han skal passe ruten for hende, der tog sig af hans, mens vi var i USA. Vi har ferie sammen i 5 uger, derefter har alle børn planer: tennis- og svømmecamps mv.

Som sagt, så kan I følge lidt bedre med hen over sommeren på Facebook og Instagram.

God sommer derude!

Instagram, hvor det er så let lige at dele et “her og nu-billede”: @KidsNetdk

KidsNetdk på Instragram
KidsNetdk på Instragram

På Facebook sker der også lidt, som altid vil der engang imellem også blive delt et link til en god artikel, en relevant konkurrence mv. Facebook: KidsNet.dk

KidsNet på Facebook
KidsNet på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *