Alt det andet

Facebook og Instagram

Ja, stilheden fortsatte desværre. Tiden flyver stadig trods vinterferie. Det er ikke fordi vi ikke får læst nogle bøger, som vi kan skrive om, måske læser vi bare for mange til, at vi har tiden til også at skrive… Der er lidt mere liv på KidsNets profil på Instagram – så vil I gerne følge lidt mere med, så klik ind og følg bloggen der. Profilen hedder @KidsNetdk

KidsNetdk på Instagram
KidsNetdk på Instagram

Derudover er KidsNet også på Facebook – med profilen KidsNet.dk  På Facebook deler jeg også engang i mellem artikler og lignende, som jeg synes er interessante især i forhold til børn, bøger og i det hele taget læsning.

KidsNet på Facebook
KidsNet på Facebook

Der er selvfølgelig meningen, at der også skal ske noget herinde på bloggen. Pt. skal jeg dog lige finde en måde at gøre det bedst på, og det tager mig lidt tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *