Alt det andet

Nu kun: Instagram og Facebook

[reklame]

Bloggen holder pause her, d.v.s. det kun er hjemmesiden.- Kig forbi Facebook og Instagram

I denne uge er det 7 år siden at min gamle blog, Kidsnet blev konverteret til Bech’s Books. Kidsnet var hovedsageligt omtaler og anmeldelser af børneting og aktiviteter, men løbende sneg der sig også anmeldelser ind. Derfor var der lidt indhold på Bech’s Books fra start. Men hold op, hvor er der sket meget siden dengang.

Nu er bloggen her stort set kun arkiv. Selvom jeg indtil i dag har lagt alle anmeldelser her ind også, så er det nu på Facebook og Instagram, at tingene sker. Derfor vil jeg nu forsøgsvis kun skrive mine anmeldelser, anbefalinger, omtaler osv. der.

Jeg har ret svært ved at begrænse mig, så det bliver ikke let. Men mit mål er, at jeg ikke skal skrive mere, end der er plads til på Instagram – så det bliver nok nærmere anbefalinger fremover og ikke dybdegående anmeldelser.

Der bliver også en (mindre) ændring i forhold til, hvilke bøger jeg skriver om. For til et interview til Ordkraft i sidste weekend gik det op for mig, at jeg jo deler for at øge læselysten og inspirere, og det er jo slet ikke det jeg gør, når jeg omtaler bøger, som jeg ikke synes om. For nu vil stjernerne dog bestå, men jeg tænker ikke, at jeg får særlig meget brug for 1 og 2 stjerner.

Alt dette er i første omgang et forsøg, både det med at skrive kortere, stjernerne og ikke mindst kun at dele på Instagram og Facebook.

Og så har jeg som billedet viser ret mange bøger at øve mig på – og det er kun en del af de bøger, som jeg har læst og ikke delt endnu (heldigvis har jeg noter til en stor del). Men nu kan I se, hvad jeg mener, når jeg skriver, at jeg er bagud…ups.

Hav en god weekend alle sammen.

PS. I linkoversigten vil jeg prøve at linke til mine opslag på Instagram – i hvert fald til en start.
___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *