Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i februar 2023

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Så gik endnu en måned, og intet har ændret sig. Jeg læser stadig så meget, at jeg faktisk ikke har tid at anbefale eller anmelde. Jeg arbejder dog på sagen – eller i det mindste tænker jeg på at gøre det…

I februar læste jeg 12 romaner og lyttede til 2 på mofibo. Faktisk lyttede jeg også lidt til et par af de andre. Derudover læste jeg en enkelt børnebog. Flertallet af de læste bøger er som sædvanligt krimier.

Det er jo vildt fantastisk at kunne sige det: Jeg kunne lide dem alle! Der er dog et par stykker, som jeg synes ekstra godt om.

Den ene er Djævlen, du kender af Lisa Holmfjord. Bogen er en selvstændig efterfølger til Døden er kun et øjeblik. Det er en thriller med et plot, der bygger på en historie om, hvordan en person, der er ansat for at hjælpe udsatte familier og børn i stedet gør det stik modsatte – og udfører en hårrejsende og modbydelig form for magtmisbrug.

Jeg er fan er Ken Folletts historiske bøger, så jeg var meget spændt på Aldrig, som er en nutidig spændingsroman. Den levede til fulde op til mine forventninger. En aktuel og relevant fortælling om menneskesmuglere, terror, våben- og narkohandel – og ikke mindst om det verdenspolitiske spil, og om hvor lidt der skal til, før det kan gå grueligt galt.

Den sidste jeg vil fremhæve er I skyggen af Simon Häggström. En barsk og desværre realistisk krimi om prostitution og menneskehandel – bogen foregår i Rumænien og i Sverige.

Som altid kan der under billedet ses en liste med de bøger, som jeg fik læst i den måned, som netop er gået – anmeldelser/omtaler dukker op før eller siden.

Nogle af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Bøger læst i februar 2023
Bøger læst i februar 2023

Ahnhem, Stefan: En helt anden historie
Finlay, Alex: Efter lukketid (IG)
Follett, Ken: Aldrig
Gerritsen, Tess: Ukendt donor (lydbog)
Gudrun, Tine: Dukkesamleren
Häggström, Simon: I skyggen
Holmfjord, Lisa: Djævlen, du kender
Iperen, Roxane Van: Søstrene fra Auschwitz
Krefeld, Michael Katz: Bødlernes daggry
Lester, Natasha: En syerske i New York
Marsons, Angela: Livsfarlig sandhed (lydbog)
Sten, Viveca: Forsoneren
Uthaug, Maren: 11%
Westin, Gabriella Ullberg: Et eneste åndedrag

Børnebog
Skovgaard, Bente Aalling: Vitus’ forunderlige fortællinger – min mærkelige mor
___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *