Om Bech’s Books

Bech’s Books – Bogblog – Bogblogger – Vi ♥ bøger

Vi er vilde med bøger i vores familie. Her på bloggen anmelder vi nogle af de bøger vi læser – forhåbentlig til inspiration for andre.

Mit navn er Tine, jeg er uddannet bibliotekar og har i mange år arbejdet på et folkebibliotek. Jeg er nu frivilligt “fritgående” og vil blandt andet bruge noget af min tid til læse og skrive nye indlæg på bloggen – især boganmeldelser og andre indlæg om litterære emner.

Jeg læser egentlig ret bredt: men for tiden er det nok krimi- og spændingsromaner, jeg får slugt flest af, derudover læser jeg også kærlighed, slægt/historiske, Young Adult, New Adult og lidt fantasy – derimod er biografier, noveller og digte ikke lige mig. Udover voksenbøger, så læser og anmelder jeg også ind imellem børnebøger, sommetider med hjælp fra vores børn.

Jeg er mor til 4 børn – Daniel, 17 år,  Klara, 15 år, Freya, 12 år og Jonas, 11 år.

Klara, som går i 9. klasse,  skriver også en gang imellem anmeldelser og andre indlæg om bøger og events på bloggen. Klara læser mest fantasy, science fiction og YA – men er også frisk på at prøve nye genrer.

Daniel og måske Freya vil også bidrage med boganmeldelser, når det lige falder dem for – dog er de knap så bidt af bøger, som Klara og jeg. Daniel læser hovedsageligt fantasy og science fiction, men snupper også en enkelt krimi eller spændingsroman i ny og næ.  Freya har vist ikke fundet favoritgenren endnu, men er glad for sjove bøger.

Vores yngste søn, Jonas har AMC (Arthrogryposis Mulitplex Congenita), er udviklingsmæssigt forsinket og har sprog/udtaleproblemer – så er der ting I evt. undrer jer over, at jeg skriver om, så kan dette måske være en af forklaringerne. Jonas er vild med fodbold og Harry Potter, han kan ikke læse selv (er igang med lette lydrette), men elsker at få læst højt.

Kontakt mig endelig, hvis I vil vide mere: tine@rantzau-bech.dk
Mange hilsner Tine

 

 


Anmeldelser:

Alle anmeldelser, billeder og holdninger er vores egne. Vi modtager gerne anmeldereksemplarer, men forbeholder os retten til at komme med vores ærlige mening, samt sige nej tak, hvis vi ikke mener, at det er en bog, som falder inden for de genrer vi holder af. Derudover er vi ikke kommet med på e-bogsbølgen endnu.
BEMÆRK: Frem til efteråret 2019 må man være forberedt på et nej tak til anmeldereksemplarer på grund af tidsmangel.

Reklamer mv:
Vi modtager jævnligt anmeldereksemplarer fra forlag og/eller forfattere. I anmeldelser af disse bøger fremgår det nederst i indlægget, hvor vi har fået bogen fra. Står der intet, er det en bog vi selv har købt eller lånt. Det påvirker ikke vores anmeldelse, hvordan bogen er anskaffet.

Vi samarbejde med to forskellige marketingsfirmaer, som bruger affliates til annoncering/reklamer. Disse reklamebannere eller artikler vil altid være mærket med “Reklame” – Bech’s Books kan tjene lidt ved køb/bestilling via disse links eller reklamer.

Nederst på Bech’s Books er der en “pop-up” for en mini-boghandel. Ved klik på denne, som fører til et køb ved en af de tilknyttede boghandlere, tjener Bech’s Books en lille procentdel af købsbeløbet.

2 thoughts on “Om Bech’s Books

 1. Til Bechs Books

  I forbindelse med forlagets udgivelse, YA-romanen Jorden Synger, hører vi gerne fra jer, hvis I har lyst til – og kan finde tid – til at skrive en anmeldelse.
  Bogen støtter Læs for Livet og udkom den 15-11-2017. Vi stiller naturligvis ingen krav til deadline for anmeldelsen.

  I kan læse lidt om bogen på nedenstående link, så I kan tage stilling til, om bogen vækker interesse.

  Hvis I har lyst til at skrive en anmeldelse, bedes I sende os jeres adresse, så sender vi bogen til jer.

  V.H.
  Christian Vinther, Forlaget 5

  Link til bogen: http://forlaget5.dk/jorden%20synger.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *