Om Bech’s Books

Bech’s Books – Bogblog – Bogblogger – We ♥ Books

Mit navn er Tine, jeg er uddannet bibliotekar og har i mange år arbejdet på et børnebibliotek. Efter at have været frivilligt “fritgående” i lidt over et år, har jeg haft et vikariat på 11 måneder, denne gang i voksenafdelingen. Pr. 1.1.17 er jeg hjemme igen og har forhåbentlig masser af tid til nye indlæg på bloggen – fra nu af hovedsageligt boganmeldelser. Jeg er mor til 4 børn – Daniel, 16 år,  Klara, 13 år, Freya, 10 år og Jonas, 10 år. Klara og måske Freya og Daniel vil bidrage med boganmeldelser engang i mellem.

Jeg læser rimeligt bredt: kærlighed,  krimi, thriller, Young Adult, New Adult og lidt fantasy – dog er biografier, noveller og digte ikke lige mig – udover voksenbøger, så læser og anmelder jeg også gerne børnebøger, evt. med hjælp fra vores børn. Daniel læser hovedsageligt fantasy og science fiction, men snupper også en enkelt krimi eller spændingsroman i ny og næ. Klara læser mest fantasy, science fiction og YA. Freya har vist ikke fundet favoritgenren endnu, men er glad for sjove bøger. Daniel og jeg læser lige gerne på dansk og engelsk.

Vores yngste søn, Jonas har AMC (Arthrogryposis Mulitplex Congenita), er udviklingsmæssigt forsinket og har sprog/udtaleproblemer – så er der ting I evt. undrer jer over, at jeg skriver om, så kan dette måske være en af forklaringerne. Jonas er vild med fodbold og Harry Potter, han kan ikke læse selv (er igang med lette lydrette), men elsker at få læst højt.

 

Kontakt mig endelig, hvis I vil vide mere: tine@rantzau-bech.dk
Mange hilsner Tine

 

Anmeldelser:

Alle anmeldelser, billeder og holdninger er vores egne. Vi modtager gerne anmeldereksemplarer fra forfattere og forlag, men forbeholder os retten til at komme med vores ærlige mening, samt sige nej tak, hvis vi ikke mener, at det er en bog, som falder inden for de genrer vi holder af. Derudover er vi ikke kommet med på e-bogsbølgen endnu.

1 thought on “Om Bech’s Books

 1. Til Bechs Books

  I forbindelse med forlagets udgivelse, YA-romanen Jorden Synger, hører vi gerne fra jer, hvis I har lyst til – og kan finde tid – til at skrive en anmeldelse.
  Bogen støtter Læs for Livet og udkom den 15-11-2017. Vi stiller naturligvis ingen krav til deadline for anmeldelsen.

  I kan læse lidt om bogen på nedenstående link, så I kan tage stilling til, om bogen vækker interesse.

  Hvis I har lyst til at skrive en anmeldelse, bedes I sende os jeres adresse, så sender vi bogen til jer.

  V.H.
  Christian Vinther, Forlaget 5

  Link til bogen: http://forlaget5.dk/jorden%20synger.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *