Om Bech’s Books

Bech’s Books – Bogblog – We ♥ Books

Mit navn er Tine, jeg er uddannet bibliotekar og har i mange år arbejdet på et børnebibliotek. Efter at have været frivilligt “fritgående” i lidt over et år, har jeg haft et vikariat på 11 måneder, denne gang i voksenafdelingen. Pr. 1.1.17 er jeg hjemme igen og har forhåbentlig masser af tid til nye indlæg på bloggen – fra nu af hovedsageligt boganmeldelser. Jeg er mor til 4 børn – Daniel, 16 år,  Klara, 13 år, Freya, 10 år og Jonas, 10 år. Klara og måske Freya og Daniel vil bidrage med boganmeldelser engang i mellem.

Jeg læser rimeligt bredt, fantasy, ya, krimi, thriller, slægt og kærlighed – dog er biografier, noveller og digte ikke lige mig – udover voksenbøger, så læser og anmelder jeg også gerne børnebøger, evt. med hjælp fra vores børn. Daniel læser hovedsageligt fantasy og science fiction, men snupper også en enkelt krimi eller spændingsroman i ny og næ. Klara læser mest fantasy, science fiction og YA. Freya har vist ikke fundet favoritgenren endnu, men er glad for sjove bøger. Daniel og jeg læser lige gerne på dansk og engelsk.

Vores yngste søn, Jonas har AMC (Arthrogryposis Mulitplex Congenita), er udviklingsmæssigt forsinket og har sprog/udtaleproblemer – så er der ting I evt. undrer jer over, at jeg skriver om, så kan dette måske være en af forklaringerne.

 

Kontakt mig endelig, hvis I vil vide mere: tine@rantzau-bech.dk
Mange hilsner Tine

 

Anmeldelser:

Alle anmeldelser, billeder og holdninger er vores egne. Vi modtager gerne anmeldereksemplarer fra forfattere og forlag, men forbeholder os retten til at komme med vores ærlige mening, samt sige nej tak, hvis vi ikke mener, at det er en bog, som falder inden for de genrer vi holder af. Derudover er vi ikke kommet med på e-bogsbølgen endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *