Om Bech’s Books

Bech’s Books – Bogblog – Bogblogger – Vi ♥ bøger

Vi er vilde med bøger i vores familie. Her på bloggen anmelder vi nogle af de bøger vi læser – forhåbentlig til inspiration for andre.

Mit navn er Tine, jeg er uddannet bibliotekar og har i mange år arbejdet på et folkebibliotek. Jeg er frivilligt “fritgående” – men jeg kan dog slet ikke undvære bøger, og jeg vil gerne dele mine læseoplevelser, derfor kan man læse anmeldelser af de fleste af de bøger, jeg læser her på bloggen.

Jeg læser mest krimi, spænding og thrillers – men ind imellem sniger der sig også andre genrer ind, blandt andet kærlighed, slægt/historiske, science fiction og fantasy – derimod er biografier, noveller og digte ikke lige mig. Udover voksenbøger, så læser og anmelder jeg også ind imellem børnebøger, sommetider med hjælp fra vores børn.

Jeg er mor til 4 børn – Daniel, 20 år,  Klara, 17 år, Freya, 14 år og Jonas, 14 år.

Klara (IB1) skriver også en gang imellem anmeldelser på bloggen. Klara læser mest fantasy, science fiction og YA – men er også frisk på at prøve nye genrer.

Daniel (sabbatår) og måske Freya (8. kl) vil også bidrage med boganmeldelser, når det lige falder dem for – dog er de knap så bidt af bøger, som Klara og jeg. Daniel læser  ganske bredt, men alligevel mest krimi, fantasy og science fiction. Freya har vist ikke fundet favoritgenren endnu, men er glad for sjove bøger og kogebøger.

Vores yngste søn, Jonas har AMC (Arthrogryposis Mulitplex Congenita) og autisme, er udviklingsmæssigt forsinket og har sprog/udtaleproblemer – så er der ting I evt. undrer jer over, at jeg skriver om, så kan dette måske være en af forklaringerne. Jonas er vild med fodbold og Harry Potter, han kan ikke læse aldersvarende selv (er i gang med letlæsningsbøger), men elsker at få læst højt eller høre lydbøger.

Kontakt mig endelig, hvis I vil vide mere: tine@rantzau-bech.dk
Mange hilsner Tine

 


Anmeldelser:

Alle anmeldelser, billeder og holdninger er vores egne. Vi modtager gerne anmeldereksemplarer, men forbeholder os retten til at komme med vores ærlige mening, samt sige nej tak, hvis vi ikke mener, at det er en bog, som falder inden for de genrer vi holder af. Derudover læser vi meget sjældent e-bøger.

Det påvirker aldrig vores anmeldelser, hvordan vi har skaffet bogen, dvs. om den er lånt, købt, modtaget i gave eller fra et forlag eller en forfatter. Da vi læser i vores fritid, så vælger vi selvfølgelig oftest bøger, som vi på forhånd har en forventning om at kunne lide.

Reklamer mv:
På Bech’s Books findes der også enkelte reklamer (hovedsageligt ældre), disse er tydeligt mærket med “Reklame” øverst i indlægget.

Billeder og tekst:
Alle billeder og alt tekst på denne blog, bloggens Facebookside og Instagram-profil tilhører Bech’s Books – og må kun bruges efter aftale. Der må gerne linkes til indlæg.

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

3 thoughts on “Om Bech’s Books

 1. Til Bechs Books

  I forbindelse med forlagets udgivelse, YA-romanen Jorden Synger, hører vi gerne fra jer, hvis I har lyst til – og kan finde tid – til at skrive en anmeldelse.
  Bogen støtter Læs for Livet og udkom den 15-11-2017. Vi stiller naturligvis ingen krav til deadline for anmeldelsen.

  I kan læse lidt om bogen på nedenstående link, så I kan tage stilling til, om bogen vækker interesse.

  Hvis I har lyst til at skrive en anmeldelse, bedes I sende os jeres adresse, så sender vi bogen til jer.

  V.H.
  Christian Vinther, Forlaget 5

  Link til bogen: http://forlaget5.dk/jorden%20synger.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *