Om Bech’s Books

Bech’s Books – Bogblog – Bogblogger – Vi ♥ bøger

Vi er vilde med bøger i vores familie. Her på bloggen anmelder vi nogle af de bøger vi læser – forhåbentlig til inspiration for andre.

Mit navn er Tine, jeg er uddannet bibliotekar og har i mange år arbejdet på et folkebibliotek. Jeg er frivilligt “fritgående” – men jeg kan dog slet ikke undvære bøger, og jeg vil gerne dele mine læseoplevelser, derfor kan man læse anmeldelser af de fleste af de bøger jeg læser her på bloggen.

Jeg læser mest krimi, spænding og thrillers – men ind imellem sniger der sig også andre genrer ind, blandt andet kærlighed, slægt/historiske og lidt fantasy – derimod er biografier, noveller og digte ikke lige mig. Udover voksenbøger, så læser og anmelder jeg også ind imellem børnebøger, sommetider med hjælp fra vores børn.

Jeg er mor til 4 børn – Daniel, 19 år,  Klara, 16 år, Freya, 13 år og Jonas, 13 år.

Klara (pre-IB) skriver også en gang imellem anmeldelser på bloggen. Klara læser mest fantasy, science fiction og YA – men er også frisk på at prøve nye genrer.

Daniel (3g HTX) og måske Freya (7. kl) vil også bidrage med boganmeldelser, når det lige falder dem for – dog er de knap så bidt af bøger, som Klara og jeg. Daniel læser  ganske bredt, men alligevel mest krimi, fantasy og science fiction. Freya har vist ikke fundet favoritgenren endnu, men er glad for sjove bøger og kogebøger.

Vores yngste søn, Jonas har AMC (Arthrogryposis Mulitplex Congenita) og autisme, er udviklingsmæssigt forsinket og har sprog/udtaleproblemer – så er der ting I evt. undrer jer over, at jeg skriver om, så kan dette måske være en af forklaringerne. Jonas er vild med fodbold og Harry Potter, han kan ikke læse aldersvarende selv (er igang med letlæsningsbøger i den lette ende), men elsker at få læst højt eller høre lydbøger.

Kontakt mig endelig, hvis I vil vide mere: tine@rantzau-bech.dk
Mange hilsner Tine

 


Anmeldelser:

Alle anmeldelser, billeder og holdninger er vores egne. Vi modtager gerne anmeldereksemplarer, men forbeholder os retten til at komme med vores ærlige mening, samt sige nej tak, hvis vi ikke mener, at det er en bog, som falder inden for de genrer vi holder af. Derudover er vi ikke kommet med på e-bogsbølgen endnu.

Det påvirker ikke vores anmeldelse, hvordan bogen er anskaffet. Anmelder vi en bog, som vi har fået fra et forlag eller en forfatter, så har vi for det meste selv givet udtryk for, at vi tror, at bogen vil falde i vores smag – hvilket stjernerne måske kan afspejle.

BEMÆRK: Pt. må man desværre være ekstra forberedt på et nej tak til anmeldereksemplarer.


Reklamer mv:

Vi modtager ofte anmeldereksemplarer fra forlag og/eller forfattere. I anmeldelser af disse bøger fremgår det øverst i indlægget, hvor vi har fået bogen fra. Står der intet, er det en bog vi selv har købt eller lånt. Bemærk, at det gælder ikke de ældste anmeldelser.

På Bech’s Books findes kan også findes enkelte reklamer, disse er tydeligt mærket med “Reklame” øverst i indlægget.

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

 

3 thoughts on “Om Bech’s Books

 1. Til Bechs Books

  I forbindelse med forlagets udgivelse, YA-romanen Jorden Synger, hører vi gerne fra jer, hvis I har lyst til – og kan finde tid – til at skrive en anmeldelse.
  Bogen støtter Læs for Livet og udkom den 15-11-2017. Vi stiller naturligvis ingen krav til deadline for anmeldelsen.

  I kan læse lidt om bogen på nedenstående link, så I kan tage stilling til, om bogen vækker interesse.

  Hvis I har lyst til at skrive en anmeldelse, bedes I sende os jeres adresse, så sender vi bogen til jer.

  V.H.
  Christian Vinther, Forlaget 5

  Link til bogen: http://forlaget5.dk/jorden%20synger.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *