Om Bech’s Books

Bech’s Books – Bogblog – Bogblogger – Vi ♥ bøger

Vi er vilde med bøger i vores familie. På Facebook og Instagram, anmelder, anbefaler og omtaler vi nogle af de bøger vi læser – forhåbentlig til inspiration for andre.

Mit navn er Tine, jeg er uddannet bibliotekar og har i mange år arbejdet på et folkebibliotek. Jeg er frivilligt “fritgående” – men jeg kan dog slet ikke undvære bøger, og jeg vil gerne dele mine læseoplevelser, derfor er der anbefalinger, anmeldelser eller omtaler af de fleste af de bøger jeg læser på Facebook og/eller Instagram.

Jeg læser mest krimi, spænding og thrillers – men ind imellem sniger der sig også andre genrer ind, blandt andet kærlighed, slægt/historiske, science fiction og fantasy – derimod er biografier, noveller og digte ikke lige mig. Udover voksenbøger, så læser og anmelder eller anbefaler jeg også ind imellem børnebøger, tidligere med hjælp fra vores børn, nu af ren interesse.

Jeg er mor til 4 børn – Daniel, 22 år, Klara, 19 år, Freya, 16 år og Jonas, 16 år.

Vores børn har tidligere skrevet anmeldelser til bloggen, men de er nu så store, at livet skal leves – og det (desværre) uden særlig mange bøger.

Klara er i 23/24 au pair i USA. Daniel læser til software-ingeniør, Freya er i 23/24 på efterskole – og planlægger at fortsætte på HTX. Vores yngste søn, Jonas har været et år på efterskole og fortsætter i 23/24 – han har AMC (Arthrogryposis Mulitplex Congenita) og autisme, så er der ting I evt. undrer jer over, at jeg skriver eller har skrevet om, så kan dette måske være en af forklaringerne.

Kontakt mig endelig, hvis I vil vide mere: tine@rantzau-bech.dk
Mange hilsner Tine

BEMÆRK: Jeg/vi modtager ikke flere bøger til anmeldelse frem til efteråret 2024 med mindre det allerede er aftalt – derfor er det ikke nødvendigt at spørge, da svaret desværre er nej tak.

Anmeldelser og anbefalinger:
Alle anmeldelser, anbefalinger, billeder og holdninger er vores egne. Det påvirker aldrig vores anmeldelser og anbefalinger, hvordan vi har skaffet bogen, dvs. om den er lånt, købt, modtaget i gave eller fra et forlag eller en forfatter. Da vi læser i vores fritid, så vælger vi selvfølgelig oftest bøger, som vi på forhånd har en forventning om at kunne lide.

Reklamer mv:
På Bech’s Books findes der også enkelte reklamer (hovedsageligt ældre), disse er tydeligt mærket med “Reklame” øverst i indlægget.

Billeder og tekst:
Alle billeder og alt tekst på denne blog, bloggens Facebookside og Instagram-profil tilhører Bech’s Books – og må kun bruges efter aftale. Der må gerne linkes til indlæg.

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

3 thoughts on “Om Bech’s Books

 1. Til Bechs Books

  I forbindelse med forlagets udgivelse, YA-romanen Jorden Synger, hører vi gerne fra jer, hvis I har lyst til – og kan finde tid – til at skrive en anmeldelse.
  Bogen støtter Læs for Livet og udkom den 15-11-2017. Vi stiller naturligvis ingen krav til deadline for anmeldelsen.

  I kan læse lidt om bogen på nedenstående link, så I kan tage stilling til, om bogen vækker interesse.

  Hvis I har lyst til at skrive en anmeldelse, bedes I sende os jeres adresse, så sender vi bogen til jer.

  V.H.
  Christian Vinther, Forlaget 5

  Link til bogen: http://forlaget5.dk/jorden%20synger.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *