Børnebøger, Tine f. 1973

Lastbiler af Colleen Ruck

Vi bor i et hus, hvor der bliver læst rigtig meget. Både store og små læser eller bliver læst for. Så jeg har oprettet en kategori til indlæg om bøger. Vi skal jo starte et eller andet sted og her i eftermiddag læste Brian og Jonas billedbogen: Lastbiler af Colleen Ruck.

Lastbiler af Colleen Ruck
Lastbiler af Colleen Ruck

Jonas elsker biler. Store, små, nye og gamle – alle slags fra små smarte sportsvogne til store skraldebiler. Så selvfølgelig elsker han denne bog. I bogen Lastbiler er der flotte billeder og enkel tekst trykt med store typer. Der er bl.a. billeder af en tankbil, en flot brandbil, kraner, skraldebiler og et lastvognstog med tre trailere. Det skal tilføjes at de viste lastbiler ikke er danske, men derfor er de alligevel en stor succes herhjemme.

Bogen er på 24 sider og er udgivet af Klematis i 2012. ISBN: 9788764107975

Jonas læser med far
Jonas læser med far

Jonas på 4 år giver den sine bedste anbefalinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *