Børnebøger, Carlsen, Freya f. 2006

Så er der krig af Line Kyed Knudsen

Så er der krig af Line Kyed Knudsen – 6. del af K for Klara.

Den handler om at Julie gerne vil lege frisør men det gider Klara ikke så hun går bare. Hun går hen til træværkstedet. Hun vil hellere lege krig sammen med drengene. Men nu er Julie sur på hende men til sidst så vil Julie og Rose gerne være med til krig.

Jeg har læst Så er der krig af Line Kyed Knudsen.
Jeg har læst Så er der krig af Line Kyed Knudsen.

Jeg synes, at den er spændende fordi at man kan godt forstå, det der sker. Jeg synes alle de K for Klara bøger jeg har læst er spændende. Fordi at alt det der sker, kan godt ske i virkeligheden.

Forlag: Carlsen
Udgivelse: 2014
Sider: 49
ISBN: 9788711347362

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *