Alt det andet

Ny hverdag venter

For ca. 14 dage siden skrev jeg dette indlæg på Facebook. Og i forbindelse med det, må det være på tide at denne blog genopstår. I hvert fald er planen, at der nu skal lidt gang i den igen.

Efter lidt mere end 11 gode år samme sted har jeg sagt mit job op – hvilket for mig er ret vildt, jeg skal lige vænne mig til tanken.

Jeg arbejdede i forvejen kun deltid, men vi synes alligevel, at vores hverdag virkelig skulle planlægges i detaljer, for at det kunne hænge sammen på en god måde. Det skal så også siges, at manden i huset startede som selvstændig for 1½ år siden og han har mega travlt, hvilket jo i sig selv er dejligt.

Pt. har vi ikke lagt planer langt ud i fremtiden, men her …og nu (altså fra 1.12.) skal tiden bl.a. bruges på hjemmetræning af  vores yngste søn Jonas sprog og motorik, de dage han har tidligt fri – på at være hjemme, når pigerne kommer hjem fra skole – og have tid til at hjælpe med lektier uden stress (Vores ældste søn, Daniel er stort set ikke hjemme pga. tennistræning mv. men skal engang i mellem fragtes lidt rundt) og samtidig gøre, så manden kan planlægge uden at skulle tænke (alt for meget) over min kalender.

Økonomisk bliver det også rigtig spændende at se, hvordan det kommer til at hænge sammen – et er jo at planlægge og et andet er virkeligheden. Samtidig er vi også ved at spare op til den store tilbagerejse til Kina, men den må jo skubbes lidt, hvis det kommer til at gå sløvt med opsparingen.

Jeg er meget spændt på, hvad jeg synes om det i længden, da det ikke bliver det letteste i verden at finde andet arbejde, hvis ikke det lige er mig…
Børnene er meget glade for det – og kunne godt tænke sig, at det var med øjeblikkelig virkning

Kender jeg mon andre er læser med her, som frivilligt er uden arbejde?? Nogen gode råd?

1 thought on “Ny hverdag venter

  1. Hej Tine,
    Hvor er det sejt gået. Håber du finder dig til rette i din hjemmetilværelse. Hvis ikke ringer du bare, så finder jeg fluks en masse, du må lave for Feuerstein Scandinavia!
    Mange hilsener
    Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *