Alt det andet

Julekalender 2020

[reklame]

Mon ikke de fleste synes, at 2020 har været et mærkeligt år? Et år, som man egentlig ikke ønsker varer alt for meget længere? Sådan har vi det i hvert fald herhjemme. Derfor tænkte vi, at der bliver nødt til at ske noget hyggeligt – og det vi har bestemt skulle ske er: EN JULEKALENDER. Vi ved godt, at der er utallige julekalendere på nettet – men vi har aldrig prøvet at lave en på Bech’s Books, men det har vi vildt lyst til nu. Vi har lavet en for mange år siden, da vi havde et stort forum – men den havde ikke et decideret formål udover at glæde dem, der deltog og vandt.

Denne julekalender har til formål at sprede læselyst og læseglæde – og RIGTIG mange forlag og streamingtjenester har været så afsindigt flinke at sponsorere nogle dejlige bog- eller bogrelaterede præmier.

Billede af: Sneak peek - præmier til julekalender
Sneak peek – præmier til julekalender

Bech’s Books’ julekalender er et fælles projekt herhjemme. Daniel har lavet de fine tal, som I kan se, at 2020 er skrevet med – der er selvfølgelig til alle dage fra 1. – 24. december. Freya har lavet 24 julespørgsmål – og Brian får til opgave at få billede og tal til at være på samme billede (så smart er jeg desværre ikke).

Billede af: Sneak peek - præmier til julekalender
Sneak peek – præmier til julekalender

Julekalenderen vil være at finde på Bech’s Books Facebook-side. Så følger du ikke allerede med derinde, så kan det være, at nu er et godt tidspunkt. Jeg synes, at Facebook er det sted, hvor der er bedst respons og de bedste muligheder for dialog mm. Der kommer en ny præmie (måske flere), hver dag fra d. 1.12. til d. 24.12. Vinderen trækkes næste dag med Commentpicker – men nærmere beskrivelse kommer i hvert opslag. Glæd jer.

Nederst kan I se, hvor de skønne præmier kommer fra. MEN hvilke præmier der er, skal være en overraskelse til de enkelte dage (det er ikke alle præmier, der er med på billederne). Men jeg tænker, at der er noget for alle. Tusind, tusind tak til jer alle, fordi I støtter op om vores julekalender. Vi glæder os.

Billede af: Sneak peek - præmier til julekalender
Sneak peek – præmier til julekalender

Alhambra
alpha forlag
Fairytell
Forlaget Aronsen
Forlaget Brændpunkt
Forlaget Carlsen
Gads Forlag
Grønningen 1
Gutkind Forlag
Gyldendal
HarperCollins
Jentas
Lindhardt og Ringhof
Mofibo
Palatium Books
People’sPress
Politikens Forlag

___
Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

 

  •   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *