6 stjerner, Fra Gæstebloggere, Gæstebloggere, Gyldendal, Krimi/spænding

Gæsteblogger om Spejlmanden

Anne Ravn Nielsen er i dag gæsteblogger på Bech’s Books. Anne har læst og anmeldt Spejlmanden af Lars Kepler.


Anmeldelse af “Spejlmanden” af Lars Kepler.

Bag pseudonymet, Lars Kepler, gemmer sig ægteparret Alexandra og Alexander Coelho Ahndoril. De har med deres 8.bog i serien, med den svensk/finske kriminalkommissær Joona Linna i front, igen formået at sammensætte en fremragende krimi, der ikke er til at lægge fra sig, når man først har åbnet den.

Historien er på en gang meget virkelighedsnær, mens den rummer en brutalitet og hårdhed, så man til tider sidder åndeløs og knapt tør læse videre. Heldigvis oplever vi samtidig en historie fuld af kærlighed, håb, mod og solidaritet. Alt sammen gode våben, når mørket i mennesket skal besejres.

Billede af: Spejlmanden af Lars Kepler - Billede taget af Anne Ravn Nielsen
Spejlmanden af Lars Kepler – Billede taget af Anne Ravn Nielsen

I starten af bogen, synes jeg, der var mange bolde i luften, hvilket godt kunne virke lidt forvirrende. Men som altid formår Kepler alligevel at knytte alle historiens detaljer mere og mere sammen, og til slut får vi et brag af en afslutning. Selvom jeg selv synes, at jeg efterhånden er blevet en erfaren krimilæser, så overraskes jeg alligevel til slut! Den overraskende afslutning, samt det netværk af detaljer, der langsomt åbner for, at sandheden træder tydeligt frem,- det gør i mine øjne Lars Kepler til noget af allerbedste indenfor krimigenren.

På trods af bogens 525 sider, så er historien så intens, at det er svært at fortælle om handlingen, så man er simpelthen nødt til at læse den selv! Det skal man til gengæld også gøre, hvis man kan lide en god krimi!

“Spejlmanden” kan sagtens læses uafhængig af seriens øvrige bøger.
Den får alle de stjerner af mig, som man kan give!

Billede af: 6 af 6 stjerner /Anne
6 af 6 stjerner /Anne

Tusind tak til Anne Ravn Nielsen for anmeldelsen.

Forlag: Gyldendal
ISBN: 9788702284546
Originaltitel: Spegelmannen
Oversætter: Kamilla Jørgensen
Udgave: 1. udg. 2020
Sider: 525

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

1 thought on “Gæsteblogger om Spejlmanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *