Forlaget Turbulenz, Krimi/spænding, Tine f. 1973

Lyden af stilhed af Rosamund Lupton

Lyden af stilhed skrevet af Rosamund Lupton.

Yasmin og hendes døve datter, Ruby rejser til Alaska for at mødes med Yasmins mand og Rubys far, Matt. Men da de ankommer til Alaska er Matt der ikke for at mødes med dem i lufthavnen – i stedet kommer politiet, som fortæller at Matt er omkommet i en stor brand. Men Yasmin tror ikke på, hvad hun får fortalt – og bestemmer sig for at rejse ud i ødemarken for at lede efter Matt. Det er en farlig tur, og ikke mindst uhyggelig, da de hele tiden kan se, at de bliver forfulgt, og samtidig er helt alene uden nogen mulighed for hjælp. Hvor længe kan de og Matt overleve i den vilde snestorm i ødemarken – og hvem er det, der jagter dem i det stille, mørke og barske landskab?

Lyden af stilhed af Rosamund Lupton.
Lyden af stilhed af Rosamund Lupton.

Det er en afsindig spændende bog, den var dog lidt om at fange mig, men da den gjorde måtte jeg læse den færdig i et hug. Tænk, at være helt alene i mørket i en vild snestorm to mennesker der ikke kan tale sammen, og som bliver forfulgt af ukendte. Gisp. Den er måske en anelse urealistisk, men hvad gør det, når den holder en fanget – alt i alt en god, uhyggelig og ikke mindst skræmmende fortælling. Kan helt sikkert anbefales, hvis man er til spænding med en god portion uhygge.

Samme forfatter har skrevet Søster og Efter branden.

Forlag: Turbulenz
Sider: 349
Udgivelse: 2015
ISBN: 9788771481297

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *