Alt det andet

Nytårsforsæt?

Faktisk har jeg altid sagt, at jeg ikke vil have et nytårsforsæt. Jeg har  tænkt, at det ikke vil hjælpe at indføre en ændring, som man ikke også har haft ønsker om resten af året. MEN i år vil jeg prøve – og faktisk har jeg et ønske om, at lave mindre af noget, som jeg rent faktisk elsker…

Ja, det kan lyde mærkeligt, for mit nytårsforsæt er at bruge mindre tid på bøger… Jeg elsker at læse, at dele læseoplevelser, fremme læselyst/læseglæde og at skrive anmeldelser så meget, at det er kommet til at fylde for meget og tager for meget tid fra andre ting, som jeg også elsker.

Det betyder IKKE, at Bech’s Books lukker og slukker – bestemt ikke! Jeg vil jo ikke holde med noget, jeg elsker – men jeg vil øve mig i, at læsning af nye bøger og anmeldelser godt kan vente – og at jeg ikke behøver at få dårlig samvittighed, fordi der står en bog, der lige er udkommet og venter på at blive læst eller anmeldt. Jeg vil gerne være up to date med anmeldelser af nye bøger, jeg har læst, men må også erkende, at det tager energi fra andre ting. En anmeldelse vil jo kunne bruges – også selvom bogen ikke er helt ny. Faktisk vil jeg gerne selv læse anmeldelser af ikke splinter nye bøger, for nogle gange skal man jo lige mindes om dem… Og de nye bøger får i forvejen ofte rigtig meget omtale. Ja ja, måske denne del bare er for at lette min dårlige samvittighed – men det virker faktisk!

Nu har jeg efterhånden blogget i mange år. Først om vores rejser til Kina efter vores yngste børn, derefter om vores rejser til blandt andet USA, og derefter om børneting- og udstyr (inkl. børnebøger) – de sidste snart 5 år har jeg blogget her på Bech’s Books hovedsageligt om bøger. Jeg tænker dog, at jeg vil vende lidt tilbage til, at der især på Instagram også kommer lidt andre ting fra vores liv. De sidste dage har jeg blandt andet lagt lidt billeder på fra vores tur i sommerhus. Mine billeder er ikke fantastiske – jeg er og bliver aldrig en stor fotograf, men der er ting fra vores hverdag, som jeg gerne viser frem, hvis der er nogen, der vil følge med – også selvom det ikke kun er om bøger. Selve bloggen og Facebook vil dog stadig være tiltænkt ting, der vedrører bøgernes verden. De anmeldelser jeg skriver på bloggen, vil stadig som nu, blive delt på både Facebook og Instagram.

Det korte af det lange – mit nytårsforsæt er at bruge mindre tid på bøger og dermed Bech’s Books, pyha. Derudover vil jeg dele lidt andet end billeder af bøger mv. på Instagram.
___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

  •   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *