Tine f. 1973

Familiens kogebog af Denise Smart

Vi har lånt en stor flot kogebog på biblioteket. Familiens kogebog: madlavning med børnene af Denise Smart.

Familiens kogebog af Denise Smart
Familiens kogebog af Denise Smart

Først i bogen er der et afsnit om sund mad, derefter er bogen inddelt med afsnit til morgenmad, mellemmåltider, hovedmåltider, desserter, brød, snacks og drinks. Alle opskrifter er der gode billeder til, både af den færdige ret, men også gode illustrationer, som viser tilbedringen trin for trin.

Alle vores børn vil rigtig gerne lave mad, og Daniel på 10 år laver også gerne mad selv – og til det formål er bogen super god. Daniel har lige været ved at vælge, hvilken ret han vil lave i den kommende uge. Så nu er planen at vi skal have grillet kylling og kartoffelsalat lavet af Daniel sidst på ugen. Klara har stadig ikke bestemt sig helt, der er jo mange gode og spændende valgmuligheder, men vi skal nok vende tilbage med resultatet. Umiddelbart fanger den både børn og voksne, så vi får lyst til at prøve nogle af opskrifterne.

Klara prøver at besluttet, hvilken ret hun gerne vil prøve at lave.
Klara prøver at besluttet, hvilken ret hun gerne vil prøve at lave.

Familiens kogebog er udgivet af Globe i 2010. ISBN: 9788779008625

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *