Alt det andet

Sommer, sol og en god bog

Sikke et vejr, det har været i dag. Vi håber, at det fortsætter sådan i lang tid endnu. Her har vi alle været ude hele dagen, nogle mere aktive end andre.

Jeg er igang med en bogserie, jeg har rigtig svært ved at slippe. The Black Dagger Brotherhood af J. R. Ward. En vampyrserie – er man til True Blood, så tænker jeg, at man også vil synes om denne serie. De første to er oversat til dansk, den første i serien hedder Vampyrkongen. De næste har jeg lånt på engelsk, men manglede nr. 5, Lover Unbound. Den har jeg så læst som ebog – og er nu igang med nr. 6, Lover Enshrined. Umiddelbart vil jeg stadig foretrække en “rigtig” bog, og at sidde i solen med en skærm er heller ikke helt optimalt. Men der er bestemt fordele ved ebøgerne, bogen er der jo fx. lige her og nu.

Lover Revealed af J. R. Ward. The Black Dagger Brotherhood, 4.
Lover Revealed af J. R. Ward. The Black Dagger Brotherhood, 4.

Bortset fra mig, der har siddet i en stol og nydt solen og min bog, så har alle andre været rigtig aktive. Vi skal have lagt flere fliser, og de yngste børn har hjulpet med at flytte sand. Der er blevet cyklet, hoppet på trampolin – og vi sluttede dagen af med pølser på grillen.

Jonas hjælper med sand til vores nye fliser
Jonas hjælper med sand til vores nye fliser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *