Alt det andet, Events

Ønsker til Bogforum 2021

[reklame]

Lige om lidt, sådan føles det i hvert fald, er det tid til Bogforum. Det er 2 år!! siden sidst – corona jo kom i vejen sidste år. Billetterne er i hus, og jeg behøver nok ikke fortælle, at jeg glæder mig?

Billetter skal i år købes på forhånd. Det bliver spændende at se, om det kan gøre noget ved de ret lange køer ved indgangen.

Hvert eneste år, har jeg lavet et program, som på ingen måder var realistisk. Der er bare altid så mange interviews med mere, som jeg gerne vil høre. Mon ikke andre læseheste kender det?

Denne gang har jeg også mange ønsker, men jeg har begrænset mig til en Top 3:

1. Tom Buk-Swienty fortæller om arbejdet med erindringsværket: Dronning Margrethe fortæller til Tom Buk-Swienty – Erindringer 1940-1972.
Lørdag kl. 13.00. A1. Store Scene.

– Jeg har ikke læst bogen, faktisk har jeg endnu ikke set den. Nogle ved måske også, at jeg ikke er specielt vild med biografier… Men nu har jeg i dag (på udgivelsesdagen, 26.10.2021) hørt rigtig meget om den, og den har bestemt fanget min interesse.

2. Krimitema præsenteret af Krimimessen.
Lørdag kl. 10.00-15.30. D2. Temascenen.

– Faktisk burde jeg nok bare slå mig ned ved Temascenen. Det bør egentlig heller ikke tælle som et enkelt punkt, men jeg kan ikke vælge. Der kommer 13 krimiforfattere på scenen.

3. Thomas Korsgaard interviewes om “Man skulle nok have været der” af Zissel Astrid Kjertum-Mohr.
Fredag kl. 14.15. C3-007. Lindhardt og Ringhof Forlag A/S.

– Rigtig mange har efterhånden læst Thomas Korsgaards bøger – og er vilde med dem. Selvom jeg ikke har læst dem endnu, så har jeg oplevet Thomas Korsgaard fortælle, hvilket jeg meget gerne vil igen, derfor er han også på min Top 3.


Programmet i den trykte udgave kan findes på biblioteket eller ved boghandlere.

Jeg har selv fundet inspiration i den trykte udgave, men jeg vil til enhver tid anbefale at bruge app’en, Bogforum 2021, som er helt opdateret.
Den kan hentes her: iOS og Android

Billede af: Opslag i BogForum-program
Opslag i BogForum-program

Udover min Top 3 så glæder jeg mig til at indsnuse stemningen, kigge på bøger på alle forlagenes stande, få inspiration, møde mennesker jeg ikke har set i evigheder.

I år har bogbloggerne @tid_til_tanker og @bogbanden taget initiativ standen: Mød din bogblogger! Der vil jeg helt sikkert også kigge forbi.
Mød din bogblogger! kan findes: C2, fredag kl. 15.30, lørdag kl. 14.30 og søndag kl. 14.00.

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *