Alt det andet, Events

Mit program til Krimimessen Horsens 2022

[reklame]

Åh ja, NU har jeg nok lært det… Det med begrænsningens kunst.

Der er så afsindigt mange spændende interviews på årets krimimesse, men jeg ved jo, at jeg ikke kan nå det hele. Jeg synes, at jeg havde begrænset mig sidste år, men faktisk nåede jeg stort set ikke noget af det, jeg havde planlagt.

Lørdag har jeg kun få timer, hvor jeg ikke allerede har aftale “booket”, så de programpunkter jeg kan følge ligger mellem 10.30 og 13.30. Søndag er der lidt mere “luft”, men alligevel har jeg begrænset mig, så der også er tid til snak og måske tid til at høre noget, som ikke allerede er planlagt.

I år kan man på Krimimessens hjemmeside sammensætte sit eget program og skrive det ud, det er virkelig fedt.

På billedet kan man se de ting, som jeg har planlagt.

Billede af: Mit program til Krimimessen
Mit program til Krimimessen Horsens 2022

Min plan er, at jeg deler billeder fra Krimimessen på Instagram (måske Facebook) – og efterfølgende laver et indlæg her på bloggen med billederne. Så følg endelig med.

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *