3 stjerner, Feel good/kærlighed, Fra Gæstebloggere, Gæstebloggere, People's

Gæsteblogger om En sommer i Brighton af Lucy Diamond

Maria har endnu engang været på besøg på Bech’s Books, denne gang har Maria læst og anmeldt En sommer i Brighton af Lucy Diamond

Marias øvrige anmeldelser kan findes her.

Maria skriver blogindlæg på Outsideren, hendes indlæg kan læses her: Mit liv med angst. Maria er også på Instagram: maria.blogger.wendt.


Titel: En sommer i Brighton
Forfatter: Lucy Diamond
Antal sider: 435
Udgivet: 2022 på forlaget People’s (oversat fra engelsk: ”The house of new beginnings”, 2017)

I ”En sommer i Brighton” flettes tre forskellige kvinders historier og liv sig sammen, da de lejer sig ind i et gammelt hus ved strandpromenaden i Brighton. Georgie er flyttet med sin kæreste, Simon, der har fået et godt job. Selv er hun en ambitiøs journalistspire, og får job på et lokalt blad. Det starter godt, men hurtigt kommer Georgie i problemer. Charlotte kæmper sig gennem sorgen efter at have mistet sin lille datter, og hendes ægteskab gik i stykker. Og Rosa starter på en frisk efter et grimt brud og begynder med at arbejde med sin helt store passion: mad. I bygningen bor også den franske ældre dame, Margot, og Jo, med teenagedatteren Bea. Startskuddet til kvindernes møde og spirende venskab, sker da Jo bliver indlagt og hun beder Rosa om at tage sig af datteren.

De tre kvinder har mere tilfælles end de først tror, og sommeren bliver en ny start for dem hver især. En ny begyndelse med håb, drømme, kærlighed og ikke mindst livsbekræftende venskaber.

En sommer i Brighton af Lucy Diamond. Billedet er taget af Maria Wendt.
En sommer i Brighton af Lucy Diamond. Billedet er taget af Maria Wendt.

Lucy Diamonds roman om Georgie, Rosa og Charlotte er varm, hyggelig og med stof til eftertanke. Den er skrevet i tredjeperson, så man som læser er med helt tæt på, og følger hovedpersonerne, deres dagligdag i Brighton og livet på godt og ondt. For mig var bogen dog lige lidt langtrukken og der var også nogle af personerne, der irriterede mig. ”En sommer i Brighton” er en charmerende feel-good bog om venskaber mellem kvinder i forskellige aldersgrupper og forskellige steder i livet. Jeg giver bogen tre stjerner og anbefaler den til alle der kan lide Lucy Diamond og feel-good romaner.

Denne anmeldelse er skrevet af Maria Wendt; Blogger, boganmelder og forfatter.

 

Billede af: 3 af 6 stjerner /Maria
3 af 6 stjerner /Maria

Forlag: People’sPress
ISBN: 9788772383064
Udgave: 1. udg. 2022
Originaltitel: The house of new beginnings
Oversætter: Randi Bjerre Høfring
Sider: [435]

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *