Alt det andet, Events

Krimimessen Horsens 2023

[reklame]

Den 8. februar blev årets program til Krimimesssen 2023 løsladt. Jeg var en tur på Horsens Bibliotek for at være med, når Lida og Thomas præsenterede programmet. Det blev dog også live-streamet og det blev optaget, så man stadig kan se det:

Det er altid inspirerende at høre, hvilke programpunkter Lida og Thomas glæder sig til.

I år har jeg lavet et program, som jeg på forhånd ved er ganske urealistisk, faktisk ved jeg, at jeg er optaget på nogle at tidspunkterne… Men der er så mange interviews mv. som jeg gerne vil høre. Derfor har jeg lavet et program, hvis nu jeg skulle have mulighed for at overvære det! På billedet ses mit foreløbige program – jo mere jeg kigger, jo flere ting får jeg lyst til.

Mit Krimimesse-program
Mit Krimimesse-program

Jeg har sammensat mit program på Krimimessens hjemmeside – og har derefter skrevet det ud, det virker fint.

Igen i år er planen, at jeg løbende deler billeder fra weekenden på Instagram – og måske Facebook, så hold øje, hvis du ikke selv skal med.

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *