Børnebøger, Klara f. 2003

Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren

Indlægget indeholder reklamelinks til cdon.com, hvor den omtalte bog kan købes.

Brødrene Løvehjerte af Astrid Lindgren

Tvebak var knap 10 år, da han overhører, at han snart skal dø. Jonatan, hans storebror fortæller ham at han kommer til Nangijala. Et land hvor man oplever eventyr fra morgen til aften. Men efter en brand kommer Jonatan først til Nangijala og bagefter Tvebak. I Kirsebærdalen i Nangijala er der så fredeligt og smukt, men ovre i den anden dal er der eventyr, der ikke burde findes.

Jeg skriver om Brødrene Løvehjerte.
Jeg skriver om Brødrene Løvehjerte.

Den er virkelig god, men også ret sørgelig. Der er også en god handling. Astrid Lindgren var god til at gøre historien levende. Og den er ikke svær at læse eller forstå. Det er sådan en bog, jeg godt kan finde på at læse to gange eller flere.

Forlag: Gyldendal
Sider: 228
ISBN: 9788702023831

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *