Børnebøger, Fantasy/science fiction, Klara f. 2003, Tellerup

Den gyldne nøgle af Lene Dybdahl

Indlægget indeholder reklamelinks til cdon.com, hvor de omtalte bøger kan købes.

Den gyldne nøgle af Lene Dybdahl er 1. del af serien Nøglens vogtere.

Da David og Laura fylder 13 år får de sandheden at vide. Sandheden om, hvorfor deres familie hele tiden skal skjule sig. Dagen efter bliver deres forældre kidnappet og de må uventet rejse til Madrid. De må også få fat i en mystisk gylden nøgle, som kan åbne en port til en anden verden. Sammen med en mand der hedder Tio Pepe, må de opklare gåder og digte for at få fat i den gyldne nøgle. Og det er ikke nemt, når en morderisk brigade er lige i hælene på dem og vil gøre alt for at få fat i nøglen.

Jeg læser Den gyldne nøgle på vores rejse til USA i maj/juni 2015.
Jeg læser Den gyldne nøgle på vores rejse til USA i maj/juni 2015.

Den gyldne nøgle er en utrolig god bog. Den var både spændende, sjov og godt fundet på. Det er også ret godt, at man ser historien fra forskellige øjne. Det er vildt spændende, når de skal gætte alle mulige gåder og at Agakhaner brigaden var lige i hælene på dem. Lene Dybdahl har virkelig skrevet en god bog og den kan i hvert fald anbefales. Den gyldne nøgle ender også sådan, at man får lyst til at læse videre. Og så kan man jo begynde med den næste bog i serien Visigotens hjelm af Lene Dybdahl.

Forlag: Tellerup
Sider: 373
ISBN: 9788758810263

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *