Børnebøger, Fantasy/science fiction, Klara f. 2003, Tellerup, Ungdomsbøger/Young Adult

Alanna af Tamora Pierce

Indlægget indeholder reklamelinks til Bog & idé, hvor de omtalte bøger kan købes.

Alanna af Tamora Pierce – 1. del af Løvindens sang

Alanna af Trebond har en tvillingebror. Men de er meget forskellige. Alanna drømmer om at blive ridder og frygter magi, mens hendes bror Thom ønsker at være troldmand og han hader at slås.

Uheldigvis er Alanna lige ved at blive sendt hen til et kloster, hvor hun skal lære at blive en fin dame og studere magi. Alanna bytter plads med sin bror og forklæder sig som en dreng, mens hendes bror tager til klosterskolen for at lære at blive en troldmand. Alanna bliver page hos kongen af Tortall.

Under en mystisk pest bliver Alanna tvunget til at bruge sin magiske gave til at redde hendes ven som er selveste prinsen af Tortall.

Efterhånden lærer hun sin magiske gave bedre at kende, og det bliver også meget nødvendigt, når man pludselig står til møde med de sorte dæmoner.

Første gang jeg læser Alanna af Tamora Pierce
Første gang jeg læser Alanna af Tamora Pierce

Bogen om Alanna er vildt spændende og god! Den kan helt klart anbefales. Jeg har læst den op til flere gange, og den er helt klart inde på min top 10. Jeg har læst hele Løvindens sang-serien, og de er alle vildt gode. Det er spændende at høre om, hvordan Alanna bliver page uden at nogen ved, at hun er en pige. Og hvordan hun så klarer sig i timerne på slottet. Det er en vildt god fantasy-bog som jeg læste første gang, da jeg næsten lige var fyldt 11 år.

Forlag: Tellerup
Sider: 190
ISBN: 9788758812571

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *