Fantasy/science fiction, Klara f. 2003, Tellerup, Ungdomsbøger/Young Adult

The Selection – Udvælgelsen af Kiera Cass

The Selection: Udvælgelsen af Kiera Cass. 1. del af serien: The Selection

America Singer lever i kastelandet llléa. Hun og hendes familie hører til en af de lavere kaster.
Derfor burde hun være glad, da hun inviteres med i udvælgesen, hvor landets kronprins vil vælge sin prinsesse blandt tilfældige udtrukne piger. Men America er alt andet end glad. Både fordi hele landet skal se med, men også fordi hun havde andre planer for fremtiden. Under en del pres ender hun i det enorme palads sammen med 34 andre piger, der vil gøre næsten alt for at blive prinsesse.

IMG_20151122_111536
Jeg læser The Selection: Udvælgelsen

Jeg synes, at den var virkelig god. Den fangede mig fra start til slut og bog nr. 2 var også virkelig god. Jeg glæder mig også til at skulle i gang med bog 3. Det er virkelig godt fundet på og skrevet. Man lever sig virkelig meget ind i den, og jeg kan godt lide, hvordan personerne i bogen er. Den kan helt klart anbefales! Selvom man måske ikke synes den lyder af meget, er den virkelig spændende, og man glemmer helt verden omkring en. Det er en pigebog, nok ikke noget for drenge.

Forlag: Tellerup
ISBN: 9788758814124
Sider: 431

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *