Børnebøger, Carlsen, Klara f. 2003

Hemmeligheden af Dorte Roholte

Hemmeligheden af Dorte Roholte

Liva kan ikke fordrage sin stedbror Benjamin, selvom hun kun har set ham to gange. Det hele bliver ikke bedre, da Benjamins mor har sagt ja til at blive udsendt som soldat i Afghanistan, hvilket betyder at Benjamin, derfor skal flytte hjem til Liva. Liva bliver ikke glad for den nyhed. Men en dag sker der noget, der forandrer alt. Liva er blevet forelsket i Benjamin. Og Benjamin er forelsket i hende. De siger det ikke til nogen. Men de er ikke de eneste, der har en hemmelighed.

Jeg har læst Hemmeligheden af Dorte Roholte.
Jeg har læst Hemmeligheden af Dorte Roholte.

En god historie om forbudt kærlighed. Bogen fangede mig virkelig, selvom jeg ikke læser særlig mange bøger, som er realistiske. Bogen var meget spændende, og jeg vil gerne kaste mig ud i noget mere, som den. Stor ros til Dorte Roholte for at have skrevet denne virkelig gode bog.

Hemmeligheden er en bog, der er med i sommerfugleserien. Sommerfugleserien er nogle bøger til piger mellem 9 år og 14 år. Og bøger fra sommerfugleserien kan anbefales!

Forlag: Carlsen
Sider: 188
ISBN: 9788711489482

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *