Alt det andet, Events

Bloggerevent med Sara Blædel

[reklame – indlæg om bloggerevent]

Torsdag d. 7. november ´19 var jeg inviteret på bloggertur i anledningen af udgivelsen af Pigen under træet af Sara Blædel.

Det var ikke meget, jeg vidste på forhånd – ikke andet end at jeg skulle møde op ved Bornholmerbussens holdeplads i København. Gad vide, hvor turen gik hen? Bussen kom – og det var BORNHOLMERBUSSEN. Mega fedt, når man ved at en del af bogen foregår på Bornholm. Men altså turen gik ikke til Bornholm, hvilket af tids hensyn nok var meget godt, men altså: Jeg har aldrig været på Bornholm…

Billede af: På tur med Sara Blædel - i Louise Ricks fodspor.
På tur med Sara Blædel – i Louise Ricks fodspor.

Inden indstigning fik vi udleveret en billet – på billetten stod, hvor turen gik hen. Der var tegnet en fin rute, som vidste at vi skulle på udflugt i Louise Ricks verden – og faktisk også Sara Blædels, da hun er opvokset i området. Sara Blædel var en fantastisk tour guide. Vi kørte blandt andet til Malerklemmen – et vildt hyggeligt sted, som også bliver omtalt i Pigen under træet. Her fik vi de lækreste æbleskriver – og der var tid til at få signeret vores bøger. Resten af ruten kan ses på billetten på ovenstående billede.

Billede af: På tur med Sara Blædel - i Louise Ricks fodspor. Her på Malerklemmen.
På tur med Sara Blædel – i Louise Ricks fodspor. Her på Malerklemmen.

I bussen ventede en lækker goodie bag med ene gode sager. Pigen under træet havde vi dog fået på forhånd, så vi havde mulighed for at læse den. I posen var også en fin sort Louise Rick-kasket – den er bare ikke med på billedet, da manden havde snuppet den….

Billede af: Goodie bag fra på tur med Sara Blædel - i Louise Ricks fodspor.
Goodie bag fra på tur med Sara Blædel – i Louise Ricks fodspor.

Tusind tak til Sara Blædel og Politikens Forlag for en skøn tur i Louise Ricks fodspor.

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *