Hr. Ferdinand, Krimi/spænding, Tine f. 1973

Hævntørst af Karin Slaughter

Hævntørst af Karin Slaughter

Karin Slaughter skriver nogle fantastiske krimier/spændingsromaner. Hævntørst er den første enkeltstående spændingsroman, hun har udgivet. Jeg har slugt de fleste af hendes bøger om Sara Linton og Will Trent. Og måtte selvfølgelig også læse Hævntørst.

Hævntørst handler om den nyuddannede Kate Murphy, som ihærdigt prøver at passe ind i den hårde mandeverden ved Atlanta Politi Distrikt i 70’erne. Man møder også Maggie Lawson, som er fulgt i sin brors og onkels fodspor, men som nu kæmper en hård og ret håbløs kamp for respekt som kvinde ved politiet – og som politikvinde i en politifamilie.

Hævntørst af Karin Slaughter
Hævntørst af Karin Slaughter

Det er en afsindigt spændende, bevægende, skræmmende og især barsk roman om kvindeundertrykkelse, hævn, selvtægt, racisme mv. Jeg synes ikke, det er den bedste af Karin Slaughter romaner, men jeg var også rigtig glad for bøgerne om Sara Linton og Will Trent. Den kan dog helt sikkert anbefales – og så er det jo også et stort plus, at den ikke er en del af en serie, det kan være svært at finde spændingsbøger og krimier, der ikke strækker sig over rigtig mange bind.

Forlag: Hr. Ferdinand
Udgivelse: 2014
Sider: 476
ISBN: 9788793166158

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *