5 stjerner, Børnebøger, Gads Børnebøger, Tine f. 1973

Spot fejlen

SPOT FEJLEN – masser af drilagtige opgaver, som vil stimulere din hjerne.

Bogens bagsidetekst:

“Denne bog er lige noget for dig, som har skarpe øjne og holder af udfordrende find-fejlene-opgaver. Udpeg den unikke enhjørning, spot de smilende stjernepar, tjek talrige tigerhoveder og led efter leoparder, som ikke hører til. Finurlige fakta på hvert opslag giver god underholdning hele vejen igennem.”

Billede af: Spot fejlen
Spot fejlen

SPOT FEJLEN er en hyggelig lille findebog. Hvert opslag består af en opgave/udfordring – på venstre side bliver opgaven stillet, og man kan læse sjove fakta, som matcher illustrationerne/opgaven på højre side. Bag i bogen findes løsninger, men dem skulle man jo helst ikke have i brug.

Da jeg først så bogen troede jeg, at den havde smileys på forsiden, men tættere på kunne jeg selvfølgelig godt se, at det er ananas. Umiddelbart minder alle illustrationerne dog om emojis. De har alle et enkelt og tydeligt udtryk – men om det gør opgaverne lettere, det må I selv finde ud af. Jeg kan røbe, at både Daniel (på 20 år) og jeg havde ganske svært ved at løse den første opgave… Det vil sige, at selvom det er en billedbog, så egner den sig stort set til alle aldre.

Billede af: Opslag i SPOT FEJLEN
Opslag i SPOT FEJLEN

Der er underholdning og hjernegymnastik til lang tid til alle der elsker find-fejl-opgaver. SPOT FEJLEN er en fiks lille bog på blot 18×18 cm, størrelsen gør det let at have den med i tasken til fx en biltur eller andre tidspunkter med ventetid. Der er 24 opgaver i bogen, det lyder måske ikke af meget, men de kan bestemt godt tage tid at løse.

Nu er der jo ikke lang tid til jul, så jeg kan anbefale SPOT FEJLEN til årets mandelgave. Mon ikke de fleste har spist nok og kan bruge en bog i stedet for en marcipangris?

Billede af: 5 af 6 stjerner /Tine
5 af 6 stjerner /Tine

 

Forlag: Gads Børnebøger
ISBN: 9788762739253
Udgave: 2021
Originaltitel: Odd One Out
Oversætter: Berit Sørensen
Sider: [56]

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *