4 stjerner, Feel good/kærlighed, Palatium Books, Tine f. 1973

Jeg ønsker mig kun dig af Joanna Bolouri

Jeg ønsker mig kun dig er en hyggelig og hjertevarm feel good-roman skrevet af Joanna Bolouri. Nogle kender måske allerede romanen Hjem til jul, som også er skrevet af Joanna Bolouri – og som er i samme genre.

Forlagets beskrivelse:

“Nick er jurist og lige blevet arbejdsløs. Han er desperat og har svært ved at opretholde sin livsstil med en krævende kæreste, der gerne vil på ferie til Marbella. Han er nødt til at finde et arbejde. Til sidst bider han i det sure æble og siger ja til at være julemand i det lokale storcenter, selvom det slet ikke passer til det billede han har af sig selv. Nedturen er komplet da han bliver droppet af kæresten.

En dag opsøger den fireårige dreng, Alfie, julemanden for at bede om et ønske, der er helt anderledes end de ønsker som alle de andre børn beder julemanden om. Alfie ønsker sig bare, at hans mor bliver glad igen. Dette uselviske ønske påvirker Nick, og han kommer i tanke om at hans bedste ven og bofælle Matt og Alfies mor Sarah ville være et godt match.
Efterhånden som Sarah og Alfie bliver en del af deres fælles liv, er der kun ét problem og det er at Nick selv forelsker sig i Sarah.

Hvad gør man når ens livs kærlighed er kæreste med ens bedste ven og man selv var den, der førte dem sammen?”

Billede af: Jeg ønsker mig kun dig af Joanna Bolouri
Jeg ønsker mig kun dig af Joanna Bolouri

En rigtig stor del af min læseoplevelse var næsten en kopi af min oplevelse med Hjem til jul – så læs gerne anmeldelsen af den også.

Hovedpersonerne er i Jeg ønsker mig kun dig er Nick og Sarah. Begge bliver fint og troværdigt skildret. Jeg er langt fra glad for Nick i begyndelsen – der er lidt for meget “single fyr” over ham – og han virker overfladisk og irriterer mig ret meget. MEN han vinder helt sikkert ved nærmere bekendtskab og udvikler sig positivt. Sarah virker sympatisk og til at være en ret rolig person med begge ben på jorden.

Der er flere passager undervejs, som er virkelig sjove – og måske også lidt tankevækkende. Fx dette fra s. 10: “Det sjove ved at være kærester med en realitystjerne er, at realiteterne er det sidste, hun interesserer sig for.”

Jeg ønsker mig kun dig er en velskrevet og letlæst jule-feel good-roman om kærlighed, venskab og modstridende følelser. Der er en perfekt julehygge-historie – som bringer julemagisk kærlighed med sig. Men selvfølgelig kan den også læses, selvom det ikke er jul.

Præcis som Hjem til jul, så er Jeg ønsker mig kun dig en hyggelig, hjertevarm, humoristisk og skøn julehistorie. Jeg glæder mig til at læse flere bøger af Joanna Bolouri – uanset om det er julehistorier eller noget helt andet.

Billede af: 4 af 6 stjerner /Tine
4 af 6 stjerner /Tine

Forlag: Palatium Books
ISBN: 9788772312842
Udgave: 1. udg. 2021
Originaltitel: All I Want for Christmas
Oversætter: Camilla Engkjær Laursen
Sider: 285

___
Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

1 thought on “Jeg ønsker mig kun dig af Joanna Bolouri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *