3 stjerner, Fra Gæstebloggere, Gæstebloggere, Krimi/spænding, People's

Pigen fra Liberty af Lotte & Søren Hammer

I dag er der en ny anmeldelse skrevet af Maria. Maria har anmeldt Pigen fra Liberty af Lotte & Søren Hammer.

Flere anmeldelser skrevet af Maria kan findes her.

Maria skriver blogindlæg på Outsideren, hendes indlæg kan læses her: Mit liv med angst. Maria er også på Instagram: maria.blogger.wendt.


Titel: Pigen fra Liberty
Forfattere: Søren & Lotte Hammer
Antal sider: 569
Udgivet: 2022 på forlaget People’s

”Pigen fra Liberty” tager udgangspunkt i efterkrigstidens Berlin, og endnu engang må den tidligere kripo-kommissær Johann Braumann i arbejdstøjet. Han får denne her gang hjælp af den afroamerikanske advokat, Ralph Woodridge, der bliver sendt til Tyskland, da der sker flere drab på unge, sorte mænd. Det er først, da et ofrene, der bliver fundet hængt, og en seriemorder synes at være på spil, at mordene får opmærksomhed, da motivet lader til at være racisme. En intens jagt på en seriemorder i den kaotiske og raserede hovedstad begynder.

Pigen fra Liberty af Lotte & Søren Hammer. Billedet er taget af Maria Wendt.
Pigen fra Liberty af Lotte & Søren Hammer. Billedet er taget af Maria Wendt.

De to mænd indleder en efterforskning, der skal vise sig at være noget af en mundfuld. Ikke nok med at det er et krigshærget land, hvor lovløsheden raser, og folk er ved at finde et fodfæste igen, men ikke har den største tiltro til andre – og morderen er hele tiden et skridt foran. Og Ralph har sine egne dæmoner at slås med.

Jeg må indrømme, jeg er ikke helt oppe at ringe over bogen, da jeg synes den var for langtrukken. Der er ikke nogen tvivl om, at det er et populært forfatterpar, og hvis man godt kan lide bøgerne i hhv. ”Venner og fjender”-serien og serien om Konrad Simonsen, synes jeg at man klart skal kaste sig over denne serie. Forfatterne Søren og Lotte Hammer har skrevet næsten tyve bøger i tre forskellige serier, og ”Pigen fra Liberty” er bog nummer 2 i ”Dengang i Berlin”-serien. Bogen her var bare ikke lige min kop te, og derfor giver jeg bogen tre stjerner og anbefaler den til Søren & Lotte Hammer-fans.

Denne anmeldelse er skrevet af Maria Wendt, boganmelder, blogger & forfatter.

 

Billede af: 3 af 6 stjerner /Maria
3 af 6 stjerner /Maria

Forlag: People’s
ISBN: 9788772388519
Udgave: 1. udg. 2022
Sider: [569]

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *