Alt det andet

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Vi har de sidste mange år haft sæsonkort til Djurs Sommerland. I år havde vi fravalgt det, da vi synes, det var for dyrt i forhold til, hvor meget vi ville få dem brugt. Men det betød så også, at det ville blive ret dyrt, hvis vi skulle til Halloween, som vi plejer i efterårsferien.

Hvad kan så være mere heldigt – jeg vandt to billetter i en konkurrence ved Novasol – og Daniel går med reklamer og igennem distributionscentret kan man få lidt rabat ved køb af billetter til forskellige dyre- og forlystelsesparker, deriblandt Djurs Sommerland. Så i går, søndag, kunne vi alligevel overraske børnene med en tur til Magisk Halloween. Det var super perfekt vejr, selvom det jo er blevet køligt, men solen skinnede og det var næsten vindstille.

For en gangs skyld kom vi hjemme fra i ordentlig tid. Vi var ved Djurs Sommerland k. ca. 10.30 dvs. ½ time efter åbningstid. Hold op der var mange mennesker allerede og en pæn kø for at komme ind. Men det gik nu alligevel hurtigt – og i parken fordeler gæsterne sig jo.

Hele parken er pyntet med græskar – 20.000 står der i reklamerne – og en hel masse store og små edderkopper. Personalet har heksetøj på eller græskartøj og er malet i ansigterne. Det er rigtig hyggeligt – og en fin Halloween-stemning, selvom der stadig er nogle uger til. Det er ikke uhyggeligt, så jeg tror ikke, at små børn vil føle sig skræmte.

Djurs Sommerland er pyntet med 20.000 græskar til Magisk Halloween.
Djurs Sommerland er pyntet med 20.000 græskar til Magisk Halloween.

Da vi ikke har været i Djurs Sommerland tidligere i denne sæson, var det også vores første besøg i Bondegårdsland, som er det nye “miniland”. Vi skulle nok ikke være startet med forlystelserne i nærheden af indgangen, for det var godt nok svært at komme til. Men børnene fik lige prøvet Andedammen og Hønsejagten. Hønsejagten er en rutsjebane, desværre for vild for Jonas, men de andre synes, at den var rigtig fin. Det er fantastisk at børnene er blevet så store, at de kan prøve tingene sammen, uden at vi voksne skal med hver gang.

Vi gik videre for at finde Græskarfabrikken, som de to store gerne ville prøve. På vej var vi forbi Solguden og Juvelen, men desværre var de lukket begge to. Senere fik de dog prøvet Solguden – ved Juvelen synes pigerne, at køen var for lang.

I følge de to store var Græskarfabrikken et hit – men ret skræmmende, så det var godt at Jonas og Freya tog med os i Junglebådene i stedet for.

Efter at have prøvet lidt af hvert spiste vi vores medbragte mad – og slappede lidt af i solen. Jonas snakkede rigtig meget om Hekseskolen, som han kunne huske fra sidste år. Her skal man have 3D-briller på, flyve på koste – og måske få sig et lille chok, når man bliver forskrækket af en heks. Vi gemte dog Hekseskolen, så det blev noget af det sidste i prøvede, da der også var lang kø.

En af de større edderkopper i Djurs Sommerland - denne er i Bondegårdsland.
En af de større edderkopper i Djurs Sommerland – denne er i Bondegårdsland.

Daniel nåede Piraten og Klara tog Jonas med to gange i Piratfisken. De to store nåede også Skatteøen – og Brian og Freya nåede også lige med. Der var slet ingen kø, så det var dejligt. Jonas og jeg nåede næsten ikke at opdage, at de var væk. Vi prøvede også alle Rio Grande – og med alle de aktiviteter med vand, var der vist ingen der var helt tørre mere.

Vi sluttede af i Bondegårdsland, da Freya havde set Kornmøllen, som hun gerne ville prøve – her skal man cykle samtidig med man bliver løftet op i luften. Den synes de alle vist var sjov. Børnene nåede et par ting mere, mens vi voksne kunne kigge på – selv de meget langsomme traktorer fik de kørt en tur i – til Jonas meget store fornøjelse.

Det var en rigtig fin tur, og vi er glade for at vi nåede det igen i år.

Firkløveret i Djurs Sommerland til Magisk Halloween.
Firkløveret i Djurs Sommerland til Magisk Halloween.

Da vi tog hjem ca. 16.30 var parkeringspladsen næsten fyldt op – så det var rigtig godt at komme tidligt.

I kan stadig nå en tur i Djurs Sommerland til Magisk Halloween. Der er åbent hele efterårsferien til og med d. 18.10.15. Der er åbent fra 10-17 hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *