Klara f. 2003

Kissed by an Angel – Til døden os skiller af Elizabeth Chandler

Indlægget indeholder reklamelinks til cdon.com, hvor serien kan købes.

Kissed by an Angel – Til døden os skiller af Elizabeth Chandler er 1. del af serien: Kissed by an Angel

Ivys liv ændrer sig, da hendes mor beslutter sig for at gifte sig igen, og Ivy skal flytte skole. På skolen går den populære dreng Tristan, som Ivy bliver vild med. Ivy har altid troet på engle og at de beskyttede hende og dem hun elskede. Men da en hjort springer ind foran den bil Tristan og Ivy sidder i og Tristan bliver dræbt, holder Ivy op med at tro på engle og mister alt håb.

Men Tristan er ikke forsvundet helt. Han er blevet til en engel. Hans opgave er at beskytte Ivy. Men først skal han overbevise Ivy om, at engle findes og at han er en af dem. Og det er ikke nemt når Ivy ikke kan se ham.

Kissed by an Angel: Til døden os skiller af Elizabeth Chandler
Kissed by an Angel: Til døden os skiller af Elizabeth Chandler

Den er virkelig god. Måske kunne der godt være en smule mere handling. Bogen er fantasy og en romantisk historie, hvilket jeg godt kunne lide. Man blev også opslugt af den og fik lyst til at læse videre. Og den slutter også med et mysterium, som man bliver nødt til at få svaret på. Når Tristan dør er det også mega spændende og ret sørgeligt at høre om, hvordan Ivy tager det.

Forlag: Tellerup
Sider: 234
ISBN: 9788758810713

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *