Børnebøger, Carlsen, Klara f. 2003, Ungdomsbøger/Young Adult

Før jeg forsvinder helt af Louise Roholte

Før jeg forsvinder helt af Louise Roholte

Selma og Smilla er søstre. Selma bliver tit nødt til at hjælpe Smilla, selvom om Smilla er den ældste, fordi Smilla er anderledes. Det er svært for Selma altid at hjælpe Smilla og være den største. Pludselig sker der en masse omkring Selma. Hun føler mere og mere, at ingen lægger mærke til hende. At hun forsvinder.

Før jeg forsvinder helt af Louise Roholte. Billede af e-bogen fra eReolen.
Før jeg forsvinder helt af Louise Roholte. Billede af e-bogen fra eReolen.

Den her bog er nok den bedste bog i sommerfugleserien, af dem jeg har læst. Den er bare virkelig god, og jeg synes godt om den fra start til slut. Der er mange følelser i bogen, og det er nemt at sætte sig ind i, hvordan Selma har det. Jeg synes også, at den er lidt sørgelig. Deres forældre har slet ikke tid til Selma og opdager ikke engang, at hun taber sig og spiser for lidt. Det er også med til at gøre bogen spændende.

Sommerfugleserien er en række bøger for piger. Jeg synes, at det er en succes at læse bøgerne.

Forlag: Carlsen
Sider: 152
ISBN: 9788711493472
Udgivet: 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *