Gyldendal, Klara f. 2003, Ungdomsbøger/Young Adult

Hvem fanden er Bruno? af Lene Møller Jørgensen

Hvem fanden er Bruno? af Lene Møller Jørgensen

Felix er rigtig god til fodbold. Han er venner med Røde, Monki og Mini. Felix har egentlig et meget godt liv. Eller har han? I et stykke tid har der været noget, der har plaget ham. Noget der lige pludselig har fået en stor betydning.

Felix er adopteret. Han ved ingenting om sin biologiske familie. Hvem er de? Hvor er de nu? Hvorfor efterlod de ham? Felix kan kun stille spørgsmål, for der er ingen der kan svare. Til sidst beslutter han selv at tage ud for at lede efter dem.

Hvem fanden er Bruno? Af Lene Møller Jørgensen
Hvem fanden er Bruno? Af Lene Møller Jørgensen

Jeg synes, at den var rigtig god. Den handler om, ikke at kende en del af sin familie og sig selv. I bogen kunne jeg sagtens føle og indprente mig et billede af, hvordan Felix har det. Man hører både om Felix liv i Danmark og om når ham og hans far rejser til Korea. Det var meget interessant at læse om Korea. I starten synes Felix, at han lignede dem alle sammen, fordi at de havde den samme hår og hudfarve. Jeg synes, at det var virkelig spændende at læse om, hvad Felix følte og tænkte om Korea.

Der er også lidt mystik i bogen, som bare gjorde bogen endnu bedre.

Mens jeg læste, kom jeg også til at stille mig selv nogle af de spørgsmål, som Felix også stiller. Jeg er nemlig selv adopteret fra Kina og kender måske lidt til følelsen.

Forlag: Gyldendal
ISBN: 9788702154672
Udgivelse: 2014
Sider: 126

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *