Daniel f. 2001, Fantasy/science fiction, Høst og Søn, Ungdomsbøger/Young Adult

Maze runner: Labyrinten af James Dashner

Maze runner: Labyrinten af James Dashner. 1. del af Maze runner.

Det eneste Thomas husker er sit navn. Han vågner op i en elevatorskakt. Han prøver på at komme ud. Så begynder elevatoren at køre op. Da elevatoren er helt oppe åbner der sig en lem, så Thomas kravler ud.

På den anden side af lemmen er der en stor mark med huse, træer og masser af drenge. En af drengene går over til Thomas, ”Jeg hedder Gally, og velkommen til Lysningen”.

Alle i ”Lysningen”, altså ”lysboerne”, kan kun huske deres navne fra ”før”. Thomas bliver venner med en dreng, der hedder Chuck, og Thomas lover at bringe Chuck hjem til sine forældre.

Lysningen er omringet af en kæmpe labyrint, og labyrinten ændrer sig hver nat, men de håber på, at der er en udvej fra labyrinten. Og om natten når portene lukkes, vækkes der monstre kaldet straffere. De er lavet af hud og metal. Hvad vil der ske, hvis man bliver bidt af dem? Og kan lysboerne komme ud?

Maze runner: Labyrinten af James Dashner
Maze runner: Labyrinten af James Dashner

Jeg synes, at Maze runner er en god bog med spænding og action. Der sker en masse og det bliver forklaret virkeligt detaljeret, så man får en meget god oplevelse ved at læse Maze runner. Når man følger Thomas igennem sin rejse, føler man sig som om man er ved hans side. Jeg har også læst 2. og 3. del af serien – Infernoet og Dødskuren. Jeg vil anbefale at alle, der har læst Divergent, Hunger games og Game of thrones, et læse denne bog.

Forlag: Høst & søn
Sider: 380
ISBN: 9788763836739

1 thought on “Maze runner: Labyrinten af James Dashner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *