Daniel f. 2001, Fantasy/science fiction, Gyldendal, Ungdomsbøger/Young Adult

Løbeild af Suzanne Collins

Løbeild af Suzanne Collins. 2. del af Dødsspillet/The Hunger Games

Der sker forfærdelig ting i Panem. Efter Kattua og Peeta viste bærrene frem i Dødsspillet, er der begyndt et lille oprør i Distrikt 4. Kattua og Peeta opdagede det, da de var på vindertur rundt i Panem. Men de fandt hurtigt ud af, at det ikke bare var i Distrikt 4, men også i de andre Distrikter. Men der var stadig Dødsspillet. Det var faktisk et jubilæumspil. Der er altid en ny regel. Jubilæumspillet er spillet hvert 25. år og dette er Dødspillet nummer 75. I Dødspil nummer 50 var der dobbelt så mange deltagere med, og det var det år, hvor Haymitch vandt. Men i år var den nye regel, at to af vinderne af Dødspillet fra hvert Distrikt skulle med i spillet, så Kattau og Peeta skulle tilbage til en ny arena. I år var der en ny overspillemester. Den anden blev halshugget på grund af det med bærrene. Da de kom ind i arenaen, var de omringet af vand… Læs selv bogen og find ud af, hvad der sker.

Løbeild af Suzanne Collins
Løbeild af Suzanne Collins


Jeg synes, at den er helt vildt spændende, især slutningen, den giver mig lyst til at læse den næste lige nu. Jeg synes Løbeild er næsten lige så god som Dødsspillet.

Forlag: Gyldendal
Sider: 369
ISBN: 9788702167085

  •   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *