3 stjerner, Daniel f. 2001, Fantasy/science fiction, Høst og Søn, Ungdomsbøger/Young Adult

Maze runner: Feberen af James Dashner

Maze runner: Feberen af James Dashner

Serien indeholder:
Maze runner: Labyrinten – 1. del
Maze runner: Infernoet – 2. del
Maze runner: Dødskuren – 3. del
Maze runner: Udbruddet – 4. del
Maze runner: Feberen – 5. del

Bagsideteksten:
Jorden har mødt sit endeligt. Skove er brændt, floder og søer er tørret ud. Familier er uddøde, vold regerer, og mennesker slår mennesker ihjel. Ud af virvaret har WICKED vokset sig stærke. De leder efter svar. Og finder den perfekte testperson. En dreng, der hedder Thomas.
Dette er historien om Thomas, og hvordan han bygger en labyrint, som kun han selv kan ødelægge.
Bogen, der indeholder alle svarene:
Hvordan fandt WICKED lysboerne? Hvem er gruppe B?
Hvilken side er Thomas og Teresa egentlig på?

Maze runner: Feberen af James Dashner

Selvom Maze runner: Feberen er 5. del af serien, så er det en forløber for historien. Det giver dog bedst mening at læse den som 5. del. Jeg synes, at det er en god forløber til Maze Runner-serien, da man får svar på alt det man ikke fik i 1. del. Jeg blev dog først fanget af Maze runner: Feberen i den sidste 3. del af bogen, fordi i den første del af bogen, skete der næsten det samme i hvert kapitel med nogle få undtagelser. I den sidste del af bogen begyndte der så, at ske en hel masse, der fangede mig, og jeg kunne ikke lade være med at læse den færdigt ret hurtigt.

I starten af Maze runner: Feberen bliver Thomas og hans lillesøster taget væk fra deres forældre, men man hører ikke mere til lillesøsteren resten af bogen, og det synes jeg er synd, da det ville have givet bogen et godt twist.

Jeg har altid undret mig over, hvordan bog 4: Maze runner: Udbruddet hang sammen med resten af Maze Runner-serien, og det fik man svar på i denne bog. Så nu føler jeg ikke at Maze runner: Udbruddet bare er en eller anden tilfældig bog, der ikke høre med til serien.

Jeg giver bogen 3 stjerner, fordi at den første del af bogen var lidt langtrukket, men bliver reddet igen i slutningen af bogen.

⭐⭐⭐/Daniel

Forlag: Høst & Søn
ISBN: 9788763848992
Udgave: 1. udg. 2017
Sider: 331

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *