Børnebøger, Carlsen, Faglitteratur, Freya f. 2006

Skrotrobotter og andet sjov med skrald af Annika Øyrabø

Skrotrobotter og andet sjov med skrald af Annika Øyrabø

Bogen handler om genbrug. Man kan få ideer til at lave mange forskelige ting, hvis man har denne bog. Man kan lave robotter, dyr, masker og meget andet. Jeg har selv fået mange gode ideer fra bogen. Den handler også om at genbruge lidt mere, for at så bruger man jo tingene i stedet for at smide det ud.

Jeg har lavet forskellige ting efter at have kigget i bogen Skrotrobotter og andet sjov med skrald af Annika Øyrabø. Her er jeg med nogen af dem.
Jeg har lavet forskellige ting efter at have kigget i bogen Skrotrobotter og andet sjov med skrald af Annika Øyrabø. Her er jeg med nogen af dem.

Jeg synes, at bogen er rigtig god, fordi at man får også meget hjælp. Der står også hvad man skal gøre og bruge og der er også en tegning til. Den er også god, fordi at man ikke skal bruge så mange ting, så man kan komme hurtig i gang med at bygge det, man gerne vil bygge. Det tager heller ikke helt vildt lang tid at lave. Bogen er lånt på biblioteket, men jeg kunne godt tænke mig at have den selv.

Forlag: Forlaget Carlsen
ISBN: 9788711358511
Sider: 140

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *