Daniel f. 2001, Fantasy/science fiction, Gyldendal, Ungdomsbøger/Young Adult

Oprør af Suzanne Collins

Oprør af Suzanne Collins. 3. del af Dødsspillet/The Hunger Games

Kattau er i Distrikt 13 sammen med alle oprørerne. Oprørerne har en leder, der hedder Coin. Oprørene er i gang med at prøve at bekæmpe Capitol. Distrikt 12, 11, 10, 9 og 4 er blevet udslettet. I Distrikt 13 træner de til at gå komme i kamp og Kattau er blevet deres sladredrossel. En sladredrossel er en fugl der er blevet født af en sladreskade og en drossel. Sladredroslen er også et symbol for håb. Så Kattua bliver deres håb og skal lave alt muligt, så Capitol bliver bange. Kattau tagaer til Distrikt 12, hvor nogle tager med for at filme hende, som de kan hacke ind på Capitols tv-kanal, og vise at oprørerne er i fuld gang med at træne til kampen mod Capitol. Men hvordan mon kampen ender?

Jeg læser Oprør af Suzanne Collins
Jeg læser Oprør af Suzanne Collins

Jeg synes, at den er rigtig god, men ikke så god som Løbeild og Dødspillet. Der sker meget i den og der er også nogle humoristiske steder. Også denne vil jeg anbefale til næsten alle, der kan lide science fiction og fantasy. Læs bøgerne inden I ser filmene.

Forlag: Gyldendal
ISBN: 9788702167092
Sider: 388

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *