Børnebøger, Carlsen, Freya f. 2006

Stjernepigen af Line Kyed Knudsen

Stjernepigen af Line Kyed Knudsen – 10. del af K for Klara

Den handler om et teaterstykke, som en af de voksne fra klubben har lavet. Julie vil gerne have hovedrollen som er stjernepigen, men det vil Klara også gerne. Rose vil hellere male rumraketten i stedet for at være med til at lave teater. Den dag de skulle have deres roller glæder Julie sig meget, for hun håber, at hun får hoverollen. Men Julie får ikke hoverollen, det gør Klara. Julie går hjem for hun er ked af, at hun ikke fik hovedrollen. Men næste dag siger Mia, at de gerne må bytte roller, Julie bliver meget glad, da hun hørte at de måtte bytte roller. Klara siger ja, men hun mener det ikke, så da hun kommer hjem er hun ked af det. Men Frej har en ide. Så Mia spørger Julie. om hun heller vil synge eller danse, så Klara kan få hovedrollen i stedet for Julie. Men vil Julie det?

Jeg skriver om 10. del af K for Klara: Stjernepigen.
Jeg skriver om 10. del af K for Klara: Stjernepigen.

Jeg synes, at den er god og spændende. Det der sker er sådan noget, der nemt kan ske, ikke bare i en bog, men også i virkeligheden, derfor er den god og spændende. Den er også spændende fordi at alle ikke er glade hele tiden, hvis alle var glade, så ville den nok være kedeligt. Og jeg glæder mig til at læse flere k for Klara bøger. Jeg håber, at de er lige så spændende som denne bog. Jeg har allerede læst mange af K for Klara bøgerne, men jeg synes at den her bog er den bog, der fanger mig mest.

Forlag: Carlsen
ISBN: 9788711440445
Sider: 58

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *