Daniel f. 2001, Fantasy/science fiction, Høst og Søn, Ungdomsbøger/Young Adult

Paladin-profetien: Bog 1 af Mark Frost

Paladin-profetien: Bog 1 af Mark Frost

Will er en normal dreng, der hele tiden flytter rundt i USA på grund af sin fars arbejde. Han spiller amerikansk fodbold, og han er virkelig hurtig. Hver morgen vågner han op og ser på ordene:
#1 Betydningen af et velorganiseret hoved. Som er den første af Wills fars livsregler. Wills far har lavet en lang liste på 50 sætninger med sine livsregler, som Will følger.

Will skal ud at løbe sin morgentur, han skal løbe ned til bageren. Han tager tid på sit armbåndsur. Han løb de 2,25 km på 7 minutter. Rekord. Han skriver det til sin far, som tilbage skriver: LØB!!!

En sort bil kommer kørende rundt om hjørnet i fuld fart og jagter Will helt ned til skolen. Chaufføren er skaldet og bred.

Da Will går ind til time, kalder læreren ham op til katederet, og siger til ham, at han skal gå op til rektoren. Da han så er inde på rektorens kontor, er der en smuk ung dame ved navn, dr. Robinson. Hun siger til ham, at han er den eneste i hele landet, der har fået over 90% rigtige i den internationale prøve de havde i historie for et par uger siden. Derfor bliver han tilbudt en plads på en skole for særlig dygtige elever. Der er fx uddannet, 9 ministre, 7 Nobelprismodtagere og 1 vicepræsident, og det er bare en nogle enkelte af dem.

Men hvis nu Will begynder på den skole, hvordan vil han så klare sig der? Og hvordan vidste Wills far at den sorte bil ville jagte Will, var det bare et tilfælde? Og vil Will opdage andre ting, han er virkelig god til?

Jeg læser Paladin-profetien af Mark Frost.
Jeg læser Paladin-profetien af Mark Frost.

Jeg synes, at Paladin-profetien er en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst. Den er god, fyldt med action og lidt humor. Det er en bog for dem, der kan lide science fiction og fantasy. Jeg har læst hele trilogien, og vil ønske at der kommer en film til bogen/serien. Bogen er bygget op omkring mysterier, der bliver løst undervejs. Jeg mener, at det er DEN bedste sci-fi/fantasy bog nogensinde. Hvis du kan lide Maze runner, Hunger Games og Twilight, så er jeg sikker på at du ville elske denne bog/serie.

Forlag: Høst & Søn
Sider: 485
ISBN: 9788763827539

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *