Feel good/kærlighed, Øvrige forlag, Tine f. 1973

Havets hvisken af Kimberley Freeman

Havets hvisken af Kimberley Freeman

Efter at have boet i Paris i mange år, vender Libby Slater hjem til Australien. Da hun rejste fra Australien forlod hun sin søster, som ikke ville vide af hende, pga. af en forfærdelig begivenhed i deres unge år. Kan Libbys søster Juliet mon tilgive Julie?

Libby forlader Paris umiddelbart efter hendes elsker er død. Libbys elsker var gift – men sørgede for, at Libby kom til at eje et lille bus ved fyrtårnet i den by, som hun forlod for mange år siden. Libby har derfor noget at vende “hjem” til – men det virker ikke som om, hun er helt alene i det lille hus…

Historien fletter sig sammen med en historie, der er mere end hundrede år gammel. Dengang sank et skib ud for kysten ikke langt fra Libbys hjemby. Den eneste om bord der overlevede var en ung kvinde, der ved skibsbruddet flygtede fra sin mand. De var på vej til Australien for at levere en meget kostbar gave fra det engelske kongehus. Alle troede dengang, at ingen overlevede forliset og alt gik tabt – men måske det ikke gik sådan.

Havets hvisken af Kimberley Freeman

En rigtig fin historie, som holdt mig fanget, selvom den hoppede i tid, hvilket jeg normalt ikke er særlig god til. Men historien fra fortiden og historien om Libby i nutiden er flettet rigtig godt sammen. Det er flere kærlighedshistorier flettet sammen og krydret med lidt spænding. Hvis man er til fx Danielle Steel, så tror jeg også, at man vil synes godt om Havets hvisken.

Forlag: Det blå hus
ISBN: 9788702205459
Udgave: 2015
Sider: 411

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *