5 stjerner, Børnebøger, Daniel f. 2001, Fantasy/science fiction, Gyldendal

Harry Potter og det forbandede barn af J. K. Rowling

Harry Potter og det forbandede barn af J. K. Rowling
Bogen handler om Albus Potter (Harry Potters 2. barn) der begynder på Hogwarts.
Albus spørger Harry, hvad han skal gøre, hvis han bliver valgt til at gå på Slytherin. Harry svarer, at man helt selv kan bestemme hvor man vil hen, hvis man bare  beder fordelingshatten om det. Men da Albus så kommer op til fordelingshatten, siger den ”SLYTHERIN” – uden Albus får ønsket noget andet. Albus begynder at hænge ud med Scorpius Malfoy (Draco Malfoys søn), som selvfølgelig også kom på Slytherin.

En aften i ferien overhører Albus en samtale mellem Harry og Amos Diggory. Amos ønsker at Harry skal vende tilbage i tiden og redde Cedric Diggory fra at blive dræbt af Voldemort. Harry siger nej til at gøre det, men så beslutter Albus at gøre det i stedet. For at redde Cedric bliver han blandt andet nødt til at bryde ind på fx Ministeret for magi for at stjæle en tidsvender og gøre mange andre dumdristige ting.

Harry Potter og det forbandede barn/Harry Potter and the Cursed Child af J. K. Rowling

Jeg synes, at den er god. Helt sikkert en af de bedste bøger fra 2016. Jeg synes dog, at den skulle have heddet Albus Potter og det forbandede barn, men jeg ved godt, at vi elsker at høre om Harry gang på gang, han er bare alles helt. Men stadig ville det være rart at denne bog havde sit eget navn, da den ikke handler så meget om Harry.
Jeg vil give 5 ud af 5 stjerner, fordi jeg synes det er fantastisk skrevet, selvom den er skrevet som et skuespil. Det er jo manuskriptet til et rigtig teaterstykke i London – som jeg i øvrigt vildt gerne vil se.
Jeg synes, at det er en god efterfølger til Harry Potter-serien. Den bringer gode minder fra især, Harry Potter og Flammeres pokal. Alle der er fans af Harry Potter skal 100% sikkert læse denne bog, fordi den bare er så god, og den passer perfekt i Harry Potter-universet.

Se evt. mere om teaterstykket her: https://www.harrypottertheplay.com/

⭐⭐⭐⭐⭐/Daniel

Forlag: Gyldendal
Udgivelse: 2016
ISBN: 9788702215694
Sider: 369

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *