4 stjerner, Krimi/spænding, Lindhardt og Ringhof, Tine f. 1973

Dybet af Michael Katz Krefeld

Dybet af Michael Katz Krefeld
Dybet er 4. selvstændige del af krimi-serien om privatdetektiven Ravn (Thomas Ravnsholt).

Ravn bliver opsøgt af en klient, som beder ham om hjælp til at finde en barndomskammerat, som han ikke har set i 17 år. For 17 år siden stod klienten og hans kammerat bag et grusomt mord på en lille pige. Nu har der været en række makabre overfald i København, som Ravns klient tror, at hans kammerat har begået. Begge har været i vidnebeskyttelse siden deres straf var udstået. Så kammeraten er ikke let at finde. Ravn har ikke stor tiltro til klienten og ønsker i første omgang ikke at tage sagen, men da endnu en kvinde bliver overfaldet kan han ikke lade sagen ligge.

Dybet af Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefelds bøger om Ravn har alle fanget mig fra side 1, det samme gjorde Dybet. Alle historierne er barske, men denne er for mig lige en tand værre, måske fordi personerne er vildt godt beskrevet og man virkelig kan se de to drenge/unge mænd (klient og kammerat) for sig – deres hårde opvækst og livet efter deres straf. Derudover er det nogle virkelig grusomme overfald/drab. Selvom det er en barsk historie, så er det også hyggeligt med en smule humor ind imellem. Jeg kan godt lide, at det er selvstændige sager i hver bog, men at der samtidig er en personlig historie om Ravn og venner, som man kan følge. Så husk at læse dem i rækkefølge.

Jeg er vild med de korte kapitler, som gør at man lige må læse et mere… og inden man ser sig om, så har man slugt bogen.

⭐⭐⭐⭐/Tine

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelse: 2016
ISBN:9788711543634
Sider: 401

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *