Alt det andet

Gratis børnebøger – i hele februar

Læsefest i februar – med gratis børnebøger!

Endnu engang stiller Læsekampagnen GratisBørnebøger super gode børnebøger gratis til rådighed – læs dem direkte på din computer eller mobil. Bag Gratis Børnebøger står 7 kendte danske børnebogsforfattere: Emil Blichfeldt, Benni Bødker, Morten Dürr, Henrik Einspor, Ellen Holmboe, Jan Kjær og Bo Skjoldborg.

Et superfedt initiativ – støt op om det sammen med jeres børn, børnebørn, elever eller venner!!

Pressemeddelelse:

Hold læsefest i februar!

Endnu engang stiller forfatterne bag læselystkampagnen GratisBørnebøger et udvalg af deres egne yndlingsbøger gratis til rådighed for skoler, børn og barnlige sjæle, og denne gang er der prisvindere med.

Prisregn over GratisBørnebøger.dk
I efteråret 2016 regnede det med priser til folkene bag GratisBørnebøger. Jan Kjærs Nomer-bøger modtog skolebibliotekarernes pris for Årets Serie – en pris som Benni Bødker og Henrik Einspor tidligere har fået, og Morten Dürr modtog Pædagogisk LæringCenterForenings Pris for sit forfatterskab. Og endelig blev hele holdet nomineret til Læsepædagogernes Årets Læseinitiativpris 2016.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi som forfattere af noget så smalt som dansksproget børnelitteratur er glade for litteraturpriser. Priserne sætter nemlig ikke bare fokus på en enkelt bog eller forfatter, men på bøger og læsning som sådan. Og som alle ved, skabes livslange lystlæsere i barndommen.

17 fede børnebøger i hele februar – inkl. en præmieret og en stribe spritnye
Så enkelt er det:

  •  fra den 1. februar og måneden ud stiller vi 17 børnebøger gratis til rådighed
  • ingen login, ingen registrering, ingen betaling, ingen restriktioner
  • læs bogen med det samme, direkte på din pc, iPad eller smartphone
  •  spænding, humor, alvor, højtlæsning, letlæsning, selvlæsning
  •  brug bøgerne aktivt i undervisningen, som klassesæt eller frilæsning
  • www.gratisbørnebøger.dk

Sig det videre
Del gerne denne nyhed med dit netværk, på de sociale medier og ved at hænge vores print-selv-plakat op, hvor børnene ser den. Læselyst-projektet Gratis Børnebøger er ikke-kommercielt og afhængig af din støtte.

Med venlig hilsen Gratis Børnebøger

E-mail: ellen.holmboe@gmail.com Tlf. 2120 4022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *