Børnebøger, Daniel f. 2001

De fem i Smuglerreden

Daniel er vild med De Fem-bøger. Bøgerne er desværre ikke længere lette at købe, men vi havde et par stykker, som jeg har købt i tidens løb. Og farmor har så fundet en stor stak, som Daniel fik i fødselsdagsgave. Han har netop læst De fem i Smuglerreden og har skrevet lidt om den.

Daniel læser De Fem
Daniel læser De Fem

De Fem i Smuglerreden skrevet af Enid Blyton. 4. del. 123 sider.

Den starter med at Julian, Anne og Dick skulle ud til Georg og Tim ved Karrin. Der var stormvejr. Lige pludselig faldt et træ ned i Anne og Georgs værelse. De skyndte sig at pakke deres ting. Georgs far som hedder Quentin ringede til hr. Lenoir om børnene kunne komme ud til ham i Smuglerreden. Der var to børn der boede i Smuglerreden. De hedder Marybelle og Skorstensfejer. Byens smugler hedder hr. Balling. Senere i historien kom Quentin til huset. Da det blev aften blev Quentin og Skorstensfejer bortført.

Jeg synes at den er spændende og er en rigtig god bog, fordi at der sker nogle ting man ikke forventer vil ske. F.eks. da skorstensfejeren blev slået i hovedet af hr. Balling og da træet væltede…

Jeg vil forslå denne bog for 9-15 år fordi der er lidt uhyggelige ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *