4 stjerner, Feel good/kærlighed, Lindhardt og Ringhof, LOVEBOOKS, Tine f. 1973

Love is war 1: Scarletts historie af R.K. Lilley

Love is war 1: Scarletts historie er 1. del af Love Is War-serien af R.K. Lilley. Love is war fortæller Scarlett og Dantes kærlighedshistorie fra to vinkler. I den første bog er det Scarletts historie, der bliver fortalt, i 2. del er det Dantes.

Forlagets beskrivelse:

Love is war 1 – Scarletts historie er en stærk og dramatisk kærlighedshistorie om et intenst had-kærligheds-forhold mellem to barndomsvenner.

Scarlett og Dante mødes igen efter flere års adskillelse, og selvom de hader hinanden, blusser deres indbyrdes begær uundgåeligt op igen. Men Scarlett har ikke glemt, at Dante engang svigtede hende, og denne gang har hun ikke i sinde at lade ham slippe væk med hjertet i behold. Denne gang vil hun knuse ham, som han knuste hende. Denne gang er der dømt krig.

Love is war 1: Scarletts historie af R.K Lilley

Jeg trængte virkelig til en krimipause – og så var jeg så heldig, at Love is war 1: Scarletts historie var med i den flotte goodie-bag, vi fik til bogevent i Viborg.

351 sider og 36 kapitler. Jeg elsker korte kapitler, så her er bogen bare helt perfekt. Alle kapitler i Scarletts historie indledes med et citat, det virker ret godt i forhold til historien. Et eksempel: “Han ligner mig mere, end jeg selv gør. Uanset hvad vore sjæle er skabt af, så ligner de hinanden så fuldkomment.” ~Emily Brontë

Sproget et letlæst og læsningen glider bare af sted. Der er en del sex/erotiske scener i bogen, men dog ikke noget a la Fifty Shades. Der er også plads til historien om Scarlett og Dante – i denne bog ser vi dog kun begivenhederne fra Scarletts side, og det synes jeg godt kan være lidt frustrerende, men så er det jo godt at vide, at 2. del ligger og venter på mig (i en uåbnet pakke fra Saxo, så jeg ikke fristes, før denne anmeldelse er skrevet).

Scarletts historie fangede mig fra side 1, men hold op hvor er jeg bare ikke den største fan af Scarlett. Jeg synes, at hun alt for selvcentreret til at jeg kan holde af hende, jeg må dog indrømme, at det bliver lidt bedre undervejs, når man hører hendes historie. Men hun er indtil videre ikke en hovedperson, som jeg vil tænke er fantastisk, snarere ganske irriterende og desværre ikke på en særlig god måde.

Der er en del spring i tid, nogle kapitler handler om da Scarlett og Dante var børn. Jeg er ikke helt vild med springene, men det er kun fordi jeg generelt ikke er særlig vild med hoppen frem og tilbage – men det fungerer nu alligevel rimelig godt, og historierne fra barn/ungdommen har stor betydning for resten af fortællingen.

Jeg blev mere og mere fanget undervejs – og håber selvfølgelig, at det hele løser sig på bedste vis. Men altså, da jeg læste Scarletts historie for et par dage siden, og jeg så nåede til slutningen og IKKE havde Dantes historie liggende….det var jo ganske forfærdeligt. Det er i hvert fald godt, at både Scarletts og Dantes historier er kommet samtidig, så jeg ikke skulle vente så længe på en fortsættelse.

⭐⭐⭐⭐/Tine

Forlag: LOVEBOOKS
ISBN: 9788711566619
Udgave: 1. udg. 16.06.2017
Sider: 351

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *