Alt det andet, Events

BogForum 2017 – Lørdag i billeder

I år var hele familien af sted til BogForum i Bella Center Copenhagen. Her kan I via billeder se en del af, hvad vi oplevede. Med to teenagere og to yngre børn, så var vi ikke sammen hele tiden, derfor har jeg ikke mange billeder fra Børnebogsforum. Men området kan helt sikkert anbefales, hvis man kommer med yngre børn. Vores teenagere var vist ved at være for store til dette område.

Vi kørte til København fredag, så vi kunne få hele lørdagen med på BogForum. Vi havde også sat lidt tid af, så vi kunne vende tilbage søndag, men det var der ingen af os, der synes vi havde brug for. Jeg havde desværre misset at der var YA-spot om søndagen, og det ville nok lige have været noget for os – så vi håber på et lignende initiativ næste år.

Så er vi klar – og et lille øjeblik åbnes dørene. Vi kom lige lidt i 10 – og da var der ikke specielt meget kø.
Vores første stop var ved Biblos stand i Børneområdet.
Da vi kom var der masser af plads. Børnene udfylder en konkurrence ved Biblo. Desværre fik de den aldrig afleveret, da vi måtte skynde os videre, for at nå at se Micki.
En del af Børnebogsområdet
Tellerup har udvidet med en stand i Børnebogsområdet
Vi nåede at få nogle rigtig gode pladsen inden Micki gik på scenen. Både Freya og Jonas ville vildt gerne opleve ham – og det var helt sikkert en succes.

Efter at have set Micki gik Brian med Jonas tilbage til Børnebogsområdet. Vi skiftes lidt til at følges rundt. Daniel hørte Sara Blædel og Sissel-Jo Gazan sammen med mig. Ellers gik han rundt sammen med Klara ind til hendes veninde kom. De var blandt andet henne og så signeret bøger ved Adam Silvera. Vi mødtes og spiste frokost sammen – hvilket nok var vores eneste ikke helt perfekte oplevelse. Selvom det ikke længere var lige til frokosttid, var det næsten umuligt at finde et sted at sidde, og da vi havde Jonas med, havde vi behov for et bord, så han kunne spise selv. Til sidst lykkedes det dog – og det var helt sikkert en tiltrængt pause.

En super flot bogstak ved HarperCollins Nordic – men hvad skete der lige…. Jeg glemte at købe den…. Nu står den så på ønskesedlen til jul.
Lige da vi kom forbi Danmarks Bibliotekers stand var der debat om, hvorvidt bibliotekerne køber rigtigt ind. Det nåede jeg at høre lidt af – ganske spændende emne.
Jeg har SÅ meget glædet mig til at læse Ilkas arv – 2. del af Bedemandens datter af Sara Blædel, så jeg måtte bare ikke gå glip af at høre hende tale om bogen. Desværre var det en af seancerne på scenen ved forlaget – så der var RIGTIG mange mennesker, men Daniel og jeg var der i god tid, så selvom vi måtte stå op, så fik vi nogle ok pladser. Det var rigtig spændende at høre. Jeg skyndte mig også hjem og læste bogen – som jeg selvfølgelig fik signeret.
Mens vi hørte Sara Blædel – hørte Freya, Jonas og Brian, Mette Blomsterberg. Endnu et ønske fra Freya og Jonas. Bagefter fik Freya Mette Blomsterbergs nye bog – og fik den signeret – og aller vigtigst, så fik Freya et rigtig godt billede sammen med Mette Blomsterberg.
Selvom vi ikke var i Børnebogsområdet, så var der også lidt for Jonas – for vi mødte jo selveste Brandmand Sam.
Daniel og jeg var inde at høre Sissel-Jo Gazan fortælle om Blækhat. Rigtig dejligt, at det var i en stor sal, så der var plads til mange. Det betød så også, at vi ikke helt kunne se Sissel-Jo Gazan, men med to storskærme, så gik det fint. Jeg vidste faktisk kun en lille smule om Blækhat, og den lille smule var fra en anden ny bog. Blækhat venter nu på hylden – og jeg glæder mig til at have tiden til at læse den.
Efter at have hørt Sissel-Jo Gazan fortælle om Blækhat skyndte vi os til Arnold Busck stand, hvor jeg kunne få bogen signeret – og vi var hurtige, for der var kun et par stykker i køen foran os.
Desværre fik vi ikke hørt Camilla Läckberg fortælle om Heksen. Men jeg nåede alligevel lige at få en signatur i mit eksemplar.

Sidst på eftermiddagen blev mit program lidt for stramt til at jeg kunne nå det hele – og hold op hvor er det svært, nærmest umuligt at vælge, men det måtte jeg jo. Heldigvis var Brian med, så han gik til Krimimessens stand og hørte Anne Mette Hancock fortælle om Ligblomsten, jeg mener, det var mens vi hørte Sissel-Jo Gazan. Jeg havde allerede læst Ligblomsten. Den kan helt sikkert anbefales!

Brian hører Anne Mette Hancock fortælle om Ligblomsten – og får bagefter signeret mit eksemplar, som jeg havde taget med hjemmefra.
Jeg har endnu ikke læst Miraklernes nat af A. J. Kazinski, men min lyst blev helt sikkert ikke mindre efter at have hørt dem tale om bogen på Krimimessens stand. Jeg har den stadig til gode, da tiden pt. ikke rækker til alt. Men hold op jeg glæder mig. Bagefter var der signering.
Dagens sidste programpunkt var for mit vedkommende at høre Mads Peder Nordbo fortælle om Pigen uden hud. En super spændende og barsk krimi, som foregår på Grønland. Mads Peter Nordbo fortalte heldigvis at der er en 2. del på vej til foråret.

Vi kom da BogForum åbnede kl. 10. Klara, Daniel og jeg gik derfra – glade og trætte i hovederne lidt i lukketid kl. 18. Det var en skøn dag, nu glæder vi os til næste år – men der er jo desværre længe til.

  •   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *