Alt det andet, Bøger TBR

Bøger på ønskesedlen – julen 2017

I november begyndte jeg på et indlæg om de bøger, der står på min ønskeseddel til jul i år. Tiden gik og jeg blev aldrig færdig – men en kortere version kommer her, mens jeg venter spændt på at se, hvad der gemmer sig under træet i aften.

Julegaveønsker – julen 2017

Pagten af Michael Katz Krefeld – 5. del af serien om Ravn, som jeg venter med spænding på at høre mere om.

Don’t Let Go af Harlan Coben – Jeg kan altså ikke vente til den kommer på dansk.

Den gode datter af Karin Slaughter – Tænk, jeg GLEMTE at købe den til BogForum.

Måske en dag af Colleen Hoover – Den eneste af hendes bøger, der mangler i reolen, og ikke mindst at blive læst.

Camino Island af John Grisham – En bog af John Grisham, der involverer en boghandel, det er vist en “must read”.

Fikseren af Gabriella Ullberg Westin – Den er længe ventet, de to første i serien var vildt gode.

Dødevaskeren af Sara Omar – Jeg er sikker på, at det er en bog, som alle bør læse, og selvfølgelig også mig.

Fantastiske skabninger og hvor de findes af J.K. Rowling, ill. udg. – Den er simpelthen et must til samlingen af Harry Potter-bøger herhjemme, tænker heller ikke jeg kan have den i fred.

Disse bøger står direkte på min ønskeseddel, men jeg ønsker mig jo altid bøger – så selvfølgelig er der mange flere, som gerne må bo i mine reoler. Herhjemme har alle bøger på deres ønskesedler i år, så det bliver spændende at se, om det bliver en “bog-jul” – og om der bliver ganske stille i huset de næste dage.

Hvad med jer? Skriv gerne en kommentar om, hvilke bøger, der står højest på jeres ønskeseddel lige nu – det er jo rart med inspiration.

Rigtig god jul til jer alle.

20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *