Bøger TBR

Bøger på ønskesedlen

Om ikke så lang tid fylder jeg år, og præcis som der plejer, er der bøger blandt ønskerne. Det er ikke mange denne gang – bare seks styk. De fleste nye, en enkelt blot en jeg ikke har læst og som mangler i reolen.

Giv ikke slip af Harlan Coben

Jeg er vild med Harlan Cobens bøger. Faktisk stod Giv ikke slip på min ønskeseddel på engelsk, men nu er den så lige udkommet på dansk d. 06.06.18 ved Gads forlag.

Forlagets beskrivelse:

“I 15 år har politimanden Nap Dumas forsøgt at finde svaret på, hvad der i virkeligheden skete med hans tvillingbror, som blev fundet omkommet sammen med sin kæreste på togskinnerne i udkanten af Naps barndomsby. Få dage efter ulykken slog hans livs kærlighed, Maura, op med ham og gik under jorden. Nu, 15 år senere, nærmer Nap sig omsider et gennembrud i efterforskningen. Noget tyder på, at de to sager er forbundet, men sandheden viser sig at være langt mere grum og foruroligende, end han nogensinde havde forestillet sig.

Med sin sædvanlige flair for spænding og indsigt i menneskets psyke dykker Harlan Coben ned i de store hemmeligheder og små løgne, der kan ødelægge et forhold og en familie, ja endda en hel by. Giv ikke slip er inspireret af virkelige hændelser fra Cobens egen opvækst.”


Havets børn af Anna Ekberg

Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der venter spændt på den næste bog af Anna Ekberg?! Havets børn udkommer ved Politikens forlag d. 22.06.18.

Fra forlagets beskrivelse:

“Havets børn er en roman om uretfærdighed. Om at finde håbet, selv der hvor intet håb synes muligt. Det er en episk fortælling. Om en mor og en datter, om mennesker der rækker ud efter hinanden, på tværs af kontinenter, om kærlighed, længsel, om at overkomme det umulige.”


Kvinden i vinduet af A.J. Finn

Jeg har læst flere gode anmeldelser af Kvinden i vinduet, og den må vist bare læses. Den udkom ved Lindhardt og Ringhof d. 23.05.18.

Fra forlagets beskrivelse:

“Anna Fox bor alene i sit store hus i New York. For bare et år siden var hun gift og havde et godt job. Nu lider hun af agorafobi og får voldsomme angstanfald ved tanken om at gå udenfor. Hun får dagene til at gå med at se gamle s/h film, chatte på nettet, drikke vin og udspionere sine naboer.”

 

Fra ønskesedlen

Måske en dag af Colleen Hoover

Af en eller anden grund, så har jeg ikke fået læst Måske en dag – selvom jeg har læst de øvrige bøger af Colleen Hoover. Så den må bestemt læses – og gerne stå i reolen. Det er ikke en ny bog, den udkom ved LOVEBOOKS/Lindhardt og Ringhof d. 23.09.2016.

Fra forlagets beskrivelse:

“Da den musikstuderende Sydney flytter ind på et værelse hos den flotte guitarist Ridge, er det sidste, hun forventer, at blive forelsket. Hun er stadig mærket efter bruddet med sin eks, og desuden har Ridge allerede en kæreste.

Sydney og Ridge bliver dog hurtigt venner, og snart begynder de at skrive sange sammen. Ridge komponerer musikken, Sydney skriver teksterne, og det varer ikke længe, før de må kæmpe for at holde de spirende følelser tilbage, som vokser i dem imod alle odds …”


Dead if you don’t af Peter James

Dead if you dont’t er den 14. bog i serien om Roy Grace. Jeg kan aldrig vente til den kommer på dansk – og får jeg den ikke i fødselsdagsgave, så køber jeg den nok selv, når vi skal på ferie. Dead if you don’t udkom ved Pan Macmillan d. 08.05.2018. De øvrige bøger i serien er udkommet på dansk ved Cicero/Rosinante & Co.

Forlagets beskrivelse:

“Kipp Brown, successful businessman and compulsive gambler, is having the worst run of luck of his life. He’s beginning to lose, big style. However, taking his teenage son, Mungo, to their club’s Saturday afternoon football match should have given him a welcome respite, if only for a few hours. But it’s at the stadium where his nightmare begins.

Within minutes of arriving at the game, Kipp bumps into a client. He takes his eye off Mungo for a few moments, and in that time, the boy disappears. Then he gets the terrifying message that someone has his child, and to get him back alive, Kipp will have to pay.

Defying instruction not to contact the police, Kipp reluctantly does just that, and Detective Superintendent Roy Grace is brought in to investigate. At first it seems a straightforward case of kidnap. But rapidly Grace finds himself entering a dark, criminal underbelly of the city, where the rules are different and nothing is what it seems.”


Ulven af Nele Neuhaus

Jeg var vild med de to første bøger i serien: Snehvide skal dø og Den der sår vind – så selvfølgelig ser jeg også frem til Ulven. Ulven udkom ved People’sPress d. 05.06.2018.

Forlagets beskrivelse:

“En hed junidag bliver liget af en højst 16-årig pige reddet op af floden Main ved Eddersheim små fyrre kilometer fra lillebyen Taunus. Obduktionen viser, at hun er blevet groft mishandlet og derefter myrdet. Det underlige er, at ingen savner hende. Fire uger efter fundet står Pia Kirchhoff og hendes chef Oliver von Bodenstein stadig på bar bund med hensyn til pigens identitet. Stemningen i deres politienhed Hofheimer K11 er derfor nedtrykt, da de kaldes ud til et andet tilfælde: en tv-vært, der er berygtet for sin sensationsjournalistik, er blevet overfaldet; det lader til, at hun under sin research er kommet for tæt på den forkerte slags mennesker. Under efterforskningen støder Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein på en farlig hemmelighed og en afgrund af ondsindet brutalitet midt iblandt byens velfriserede borgerskab, og sagen tager pludselig en personlig drejning.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *